Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen


Favoritt­merkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Vennligst logg inn for å fortsette

Glemt passord? Klikk her

Tilbake
Nyhet - Klubbpris
Vis i fullskjerm

Modern House, rix jerngryte 4l rød

Art.nr: 186114

Veil. pris 799,-

-60%
Kjøp

kr 319,-

Emaljert støpejernsgryte i høy kvalitet med 2 lags emalje både innvendig og utvendig. En jerngryte kan brukes til alle typer matlaging, og er spesielt ideell til matretter som skal godgjøre seg lenge, og til brødbaking.

Jerngryten er støpt i sandform som gjør hver gryte helt unik.Tykkelse i godset har derfor variasjon på 5-5,5mm tykkelse.
Glassemaljens partikler er sammensatt slik den blir spesielt motstandsdyktig mot syreholdig mat, som for eksempel en biffgryte som skal "putre" i lang tid.
Overflaten er matt ru i svart farge. Gryten er 24cm bred og 11,5cm høy. Materialet er støpejern, og håndtaket på lokket er i rustfritt stål.

Gryten kan brukes på alle typer koketopper, i stekeovn og på grill. Temperatur i stekeovn bør ikke overskride 240°C. Kan rengjøres i oppvaskmaskin, men håndvask anbefales grunnet vekt

Tilbake


Info om Klubbpris

For å få kjøpe denne varen til klubbpris må en være klubbmedlem. Er du klubb-medlem får du opp klubbprisene når du har logget deg inn på MIN SIDE (øverst til høyre).

Er du ikke klubbmedlem, meld deg inn i kundeklubben, for så å logge deg inn med brukernavn og passord på MIN SIDE.