Kundeservice

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Design House, greenery botanic potte
Nettsortiment

Design House

greenery botanic potte

709,-

På nettlager
{{GetStock(MyStoreId) > 50 ? "50+" : GetStock(MyStoreId)}} hos

{{ChosenStore.displayName}}

{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}

{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})


Butikker i nærhetenDenne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Egenskaper

Denne botaniske kolleksjonen bringer blomster, planter og grønt innendørs på en velorganisert og lett håndterbar måte. Naturen tas i bruk som et kraftfullt og nytt element i interiørarkitekturen. Ada Chirakranont og Worapong Manupipatpong i Atelier 2+ erkjenner at selv i tropiske Bangkok er det for mange bygninger og ikke nok grønne arealer.+ Det å bringe det grønne til innerommet er en fryd for oss, fordi vi ganske enkelt elsker planter, sier Worapong Manupipatpong. Vi vil bidra til å skape innendørs hager med et rett frem og veldig strukturert designspråk. Kontrasten mellom grafisk presis, lett og massiv ask og pulverlakkert metall står opp mot overstrømmende frodig vegetasjon. Istedenfor blomsterpotter sirlig ordnet i vinduskarmer, på bokhyller eller for seg selv i et hjørne, bringer vår Botanic-kolleksjon orden med elegant finesse.+ Våre favorittblomster er orkideer, forklarer Ada Chirakranont. Men hvorfor ikke ha et par bonsai-trær? Eller fylle kassene med bregner og mose? Kaktus ville også være fint, og naturligvis spirer og mikrogrønt.

Art.nr: 2704-1081

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.

Nettsortiment

Til toppen

Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk.

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.