Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Holmegaard, juleflaske 2019 70cl
Holmegaard, juleflaske 2019 70cl

Holmegaard

juleflaske 2019 70cl

399,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Art.nr: 4800600

Årets juleflaske fra Holmegaard Christmas er designet av Jette Frölich. Her får du et vakkert motiv som inneholder noen av julens beste farger. De grønne, røde og gule nyansene gir en hyggelig stemning, samtidig som at motivet alltid vil fortelle en historie. Denne juleflasken rommer 70 cl, og den kan med fordel brukes til julespriten. Flasken er 20.5cm høy. Det kan være ved dessertbordet eller til kveldskaffen, hvor den passer perfekt inn på julebordet. Kombiner denne juleflasken med de små juleglassene fra samme serie, så kan du få med alle de fine motivene som alle er relatert til hverandre. Inspirasjonen er nemlig hentet på én og samme reise nordpå. Håndvask anbefales.

Tilbake

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 49.- (Gratis frakt på ordre over 499.-)
  • På døren (Bring) – Kr 150.-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498.-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.