Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Holmegaard, juleskål 2019 13cm
Holmegaard, juleskål 2019 13cm

Holmegaard

juleskål 2019 13cm

249,-

Denne varen er ikke tilgjengelig for klikk & hent

Art.nr: 4800604

Jette Frölich står i spissen for en del av årets Holmegaard Christmas, hvor hun har designet en vakker juleskål. Skålen er av klart glass og har fine motiver i grønne og røde nyanser. Motivene er inspirert fra en reise Jette Frölich var på, der to gutter ble fokuspunktet for motivene. Denne skålen er uunnværlig til julebordet, og den kan brukes til en rekke ulike formål. for å bevare dekoren best mulig, anbefales vask for hånd. Den måler 13 cm i diameter, og det betyr også at det er god plass til alle søtsakene. La den komme inn på bordet alene, eller i kombinasjon med noen av de andre delene fra den vakre juleserien.

Tilbake

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 49.- (Gratis frakt på ordre over 499.-)
  • På døren (Bring) – Kr 150.-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498.-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.