Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

Rig-tig, chop-it skjærefjøl 3 stk blå

Rig-tig

chop-it skjærefjøl 3 stk blå

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller post@kitchn.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.

Art.nr: Z00048

Et skjærebrett som betår av tre brett og beholder/oppsamler. Med Chop-it kan du skjære opp alle typer mat. Skjærebrettene står i en praktisk og elegant beholder som hindrer dem i å gli fra hverandre og falle ned på kjøkkenbordet. Beholderen er samtidig utformet som oppsamler , slik at du både kan skjære grønnsaker og bruke beholderen som et brett som oppsamler.

- Skjær ulike typer mat på forskjellige skjærebrett
- Unngå skjærebrett som glir og faller
- Bruk beholderen til avfall / ferdigkuttede grønnsaker

Inneholder ikke BPA og ftalater. Tåler oppvaskmaskin.

Selve settet har mål på:
Høyde: 32,5 cm
Lengde: 23,5 cm

Hvert skjærebrett har målene:
Lengde: 32 cm
Bredde: 23 cm

Tilbake

Lignende produkter

Til toppen

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.