Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

-30%

Others

eggeglass tre 4pk

Veil. pris 249,-

kr 174,-

Kampanjeslutt: 31.12.2019

Art.nr: 182498

Others er Frelsesarmeens konsept for rettferdig handel, som skaper arbeid for mennesker som ellers ville stått bakerst i arbeidskøen. Eggeglassene er laget for hånd ved Frelsesarmeens snekkerverksted i byen Jessore i Bangladesh.
Produktet er laget med gmelina arboreal tre, lokalt kjent som «gamari» - en tresort som er utbredt i Bangladesh, og som gjerne dyrkes i hager og veikanter og selges når en familie trenger en ekstra inntekt. I produksjonen benyttes blant annet avkapp fra annen produksjon, slik at så lite materiale som mulig skal gå til spille.
Eggeglassene er 9cm lange og 7cm brede. Produktet kan rengjøres i oppvaskmaskin, men generelt anbefales håndvask for treprodukter for å begrense fuktighet og risiko for sprekker i treet.

Tilbake

Info om "Utsolgt i nettbutikk"

Til toppen

Denne varen er for øyeblikket utsolgt i nettbutikken, men den kan være tilgjengelig i våre andre butikker. Ta kontakt med din nærmeste Kitch'n butikk for mer informasjon.

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 49.- (Gratis frakt på ordre over 499.-)
  • På døren (Bring) – Kr 150.-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498.-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.