Kundeservice

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Concept Zero

Concept Zero utvikler miljøvennlige og gjenbrukbare alternativer til engangsprodukter.

Concept Zero er en norsk bedrift som ble startet under høsten 2018 av Sofie, Rakel og Alexander, tre skandinaviske gru¨ndere med bakgrunn i økologi og design. I produktserien fokuserer de på rene materialer av høy kvalitet, godt design og bærekraft og etikk i hele produksjonskjeden.

Alle produktene produseres uten miljøskadelige eller helseskadelige materialer og alle produktene er gjenbrukbare, har lang holdbarhet, og er produsert CO2 nøytralt.

De eier selv 100% av Concept Zero AS som gjør at de selv har full kontroll på produktutviklingen, sourcing av materialer, og hele produksjonskjeden. De har høye standarder, som er viktig for både miljøet, produktkvaliteten, og menneskene som er involvert i å produsere produktene. F. eks. følger de Fair Trade prinsippene under hele produksjonskjeden, inkludert der vi henter materialene som brukes for å lage Concept Zero produktene.

«Under høsten 2017 dro jeg for å besøke familien min i Lofthus, Hardanger. Mot slutten av dagen gikk jeg ned til fjorden for å ta meg et bad. Jeg stupte ut i fjorden som vanlig og tok meg en kort svømmetur i det friske vannet. I det jeg gikk opp merket jeg at noe hang fast på badeskjortsen: Et slitt, grønt plastsugerør hadde utrolig nok klart å sette seg fast mellom badebuksen og kroppen. Bilder av hvordan plasten påvirker naturen og havene florerte i mediene, men jeg hadde ikke personlig merket stort til plastforurensningen. Jeg fortalte Sofie og Rakel om hendelsen når jeg omsider dro tilbake til studiene. Vi var alle engasjerte i ulike samfunns- og miljøproblemer, og etter studiene bestemte vi oss for å starte det som i dag har blitt til Concept Zero, med mål om å gjøre Zero-Waste livsstilen enklere og mer tilgjengelig for alle. Vi forventer ikke at alle følger Zero-Waste filiosofien til det perfekte, men at alle prøver å redusere avfall i hjemmene sine så godt de klarer. Der ønsker vi å være en viktig pådriver!»

Les mer om Concept Zero HER

Tilbake

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.