Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Jenter på flukt

Pippi of Today er et initiativ fra Astrid Lindgren Company i samarbeid med Redd Barna, som støtter jenter på flukt.

Pippi Langstrømpe ble skapt av den svenske forfatteren Astrid Lindgren i 1945. Andre verdenskrig var akkurat slutt, og millioner av barn var på flukt. Fra en verden ødelagt av krig, skrev Astrid Lindgren om en helt ny type jentekarakter. En sterk, snill, nysgjerrig, anti-autoritær og leken jente som får ekstraordinære ting til å skje.

I dag er enda flere jenter tvunget til å forlate hjemmene sine, og ikke bare flytte til nye byer, men også til nye land. De trenger styrke, mot og håp for å takle utfordringene de vil møte og finne veien til en lysere fremtid. Støtt jenter på flukt - dagens Pippi!

I forbindelse med at Pippi fyller 75 år fikk Design House Stockholm oppdraget med å designe og produsere et eget Pippi jubileumskrus. Hvert krus som selges støtter unge jenter på flukt.

Tilbake