Kundeservice

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk
Få hele Kitch’n samlet i en app

Få hele Kitch’n samlet i en app

Nå har vi samlet alt du trenger på ett sted! Dette stedet ligger snart på telefonen din – i en nydelig, liten Kitch’n-app.

Det betyr at du får full oversikt over tilbudene du til enhver tid kan benytte deg av. Og du finner hvilken som helst kvittering på et trykk og en sveip.

I appen får du nemlig oversikt over

 • kvitteringene dine
 • alle kampanjer og tilbud
 • eksklusive rabattkuponger – kun for deg som bruker appen
 • klippekort
 • digitale gavekort
 • oppskrifter og inspirasjonssider
 • hvor du finner butikkene – og hvordan du kontakter dem

Jepp, alt dette ligger og venter på deg i appen. Og husk å aktivere pushvarsler – så får du beskjed straks noe nytt og spennende skjer.

Last ned appen nå, så får du hele Kitch’n med deg i lomma!


Kvitteringene samlet – og alltid tilgjengelig

Har du opplevd å skulle bytte noe, men ikke funnet kvitteringen? Med Kitch’n-appen slipper du å lete. Kvitteringene på alle kjøp – både i butikk og på nett – sendes hit straks kassa plinger.

Oppdager du at det du har kjøpt selges billigere et annet sted? Ja, da er det bare å vifte med kvitteringen på telefonen og vise til prisløftet. Mellomlegget går rett inn på konto. Enkelt, eller hva?


Oversikt over alle kampanjer og tilbud

Appen gir deg full oversikt over alle tilbudene du til enhver tid kan benytte deg av. Det gjør det enklere for deg å planlegge – og slå til på de beste kjøpene. Sjekk appen på tur inn i butikken, så har du full kontroll på alle potensielle kupp.


Eksklusive tilbud – kun for deg som bruker appen

Vi liker at du vil bruke appen. Og de vi synes ekstra godt om, steller vi også ekstra godt med. Derfor får du eksklusive tilbud som popper opp – bare til deg som har appen.


Klippekort

I appen ligger elektroniske klippekort som gir deg gratis produkter både fra Cemo og Sodastream. Du har full oversikt over klippene og ser straks når du kan glede deg over en ekstra kullsyresylinder eller noe smakfullt fra Cemo.

Du får

 • hvert 3. produkt fra Cemo – GRATIS
  (Gjelder på varer opptil 119,-, ikke tema- og gaveposer)
 • hver 6. kullsyresylinder fra Sodastream – GRATIS
  (ved innbytte av tom sylinder)


Digitale gavekort

Redd for å miste eller glemme gavekort? Appen gir deg mulighet til å digitalisere gavekortene slik at du alltid har dem med på mobilen. Du får oversikt over både saldo og utløpsdato. Ja, du kan puste lettet ut: Aldri mer ubrukte gavekort.


Oppskrifter og inspirasjonssider

Tenk så kjedelig måltidene hadde vært uten ny inspirasjon! Vi serverer deg oppskrifter som åpner for smaksopplevelser du ikke visste fantes – rett i appen.

Du trenger heller ikke å selv søke etter rådene som hjelper deg å gjøre gode valg til kjøkkenet. Nei da, du varsles straks nye tips lagt inn i appen – og så kan du selvfølgelig selv scrolle gjennom artiklene. Ikke vanskelig å bli no. 1 på kjøkkenet med Kitch’n i lomma!


Hvor du finner butikkene – og hvordan du kontakter dem

I ny by, og skulle vært på Kitch’n en tur? Samtlige butikker i Norges langstrakte land finner du i appen, med adresse, veibeskrivelse og det hele. Besøk oss, mail oss eller ring oss – vi vil mer enn gjerne hjelpe deg.


Last ned appen og få en velkomstkupong

Som om ikke alt over var nok, vil vi gjøre litt ekstra stas på deg når vi møtes i appen. Få strakser etter du har lastet ned appen, popper det derfor inn en velkomstgave til deg: 

20% rabatt på snasent kjøkkenutstyr. Velg fra øverste hylle, om du vil!

Rabattkupongen gir deg 20 % rabatt på en hel handel*, også på tilbudsvarer. Bare husk å bruke den innen 7 dager – enten i butikk eller på nett. 

*Vær obs på at kupongen ikke kan brukes på varer merket med «vår pris», Kay Bojesen, Mummi sesongkrus, gavekort, forhåndsbestillinger, kundebestillinger eller varer der overskuddet går til veldedige formål. Velkomstkupongen kan ikke kombineres med andre rabattkuponger. Bortsett fra det, er det bare å velge og vrake!


Få rabattkuponger, gavekort og kvitteringer samlet på ett sted. Last ned appen!


Og du, det kommer mer!

I 2021 lanserer vi nye funksjoner som vil gjøre deg til en ekstra happy shopper. Vi kan røpe at det blir enda enklere å handle – direkte fra appen.

Resten holder vi hemmelig inntil videre, men følg med! Vi vet du kommer til å danse rundt kjøkkenbordet når resten slippes.

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.