Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv

Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen

Handlekurven din er tom!

Personvernerklæring

Innholdfortegnelse


1. Behandling av personopplysninger i Kitch'n

Når du handler hos oss, bruker nettsiden vår, bestiller varer, registrerer kundekonto eller blir medlem i vår kundeklubb, behandler vi personopplysninger om deg.

Nedenfor finner du informasjon om personopplysninger som samles inn om deg, hvorfor vi gjør dette og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

2. Behandlingsansvarlig

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er:

Kitchn Butikkdrift AS.
Adresse: Postboks 1126, Lura, 4391 Sandnes
E-post: post@kitchn.no
Telefon: 909 81 100
Organisasjonsnr.: 976 711 556

For spørsmål du måtte ha om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte oss på telefon eller ved å sende en e-post til post@kitchn.no og merke den med "Personopplysninger".

3. Hvorfor samler vi inn personopplysninger og hva slags informasjon samler vi inn

Vi samler inn og bruker dine personopplysninger til ulike formål avhengig av hvem du er og hvordan vi kommer i kontakt med deg. Vi samler inn følgende personopplysninger til formålene angitt her:

3.1 Når du handler hos oss eller kommuniserer med oss, samler vi inn de opplysningene du selv oppgir til oss, f.eks. navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, betalingsmåte, opplysninger om ditt kjøp, leveringsønsker, eventuelle returer o.l. Formålet med behandlingen er å kunne levere de produktene du har bestilt og på annen måte oppfylle vår avtale med deg, inkludert å besvare kundehenvendelser og administrere dine rettigheter til å returnere og reklamere.

3.2 Når du registrerer en kundekonto hos oss samler vi inn informasjon om ditt navn, e-postadresse, mobilnummer og preferert butikk. Formålet er å kunne tilby deg å benytte deg av funksjonalitet som innlogget bruker av våre nettsider, herunder f.eks. for å kunne opprette bryllups- og ønskelister.

3.3 Når du registrerer deg i vår kundeklubb, blir du bedt om å oppgi navn, telefonnummer, e-postadresse, preferert butikk og fødselsdato. I tillegg samler vi inn opplysninger under ditt medlemskap om dine kjøp, bruk av våre tjenester og kundeklubbens fordeler, samt respons på våre kampanjer og utsendelser. Formålet er å kunne administrere medlemskapet ditt, tilby deg tjenester og fordeler knyttet til medlemskapet, samt sende deg nyhetsbrev og eventuelt målrettet og tilpasset markedsføring. Du kan når som helst reservere deg mot å motta markedsføring fra oss. Å bli kundeklubbmedlem er gratis og frivillig. Du kan alltid handle i alle Kitch'n-butikker og på Kitch'n sine nettbutikker, men uten kundeklubbmedlemsskap har du ikke tilgang til alle tilbud og medlemsfordeler.

3.4 For å utvikle nye og eksisterende tjenester analyserer vi våre kunders bruk av våre tjenester og kjøpshistorikk. Til dette benytter vi ikke personidentifiserbare opplysninger. Vi har en berettiget interesse i å optimalisere og utvikle våre produkter og tjenester.

3.5 For å få informasjon om bruk av våre nettsider, samler vi inn enkelte opplysninger om deg og din bruk av vår nettside gjennom bruk av informasjonskapsler (cookies) og lignende teknologier. Formålet med behandlingen er å optimalisere brukeropplevelsen og nettsidens funksjon, samt kunne utføre målrettet markedsføring. Grunnlaget for behandlingen er en berettiget interesse og ditt avgitte samtykke til slik behandling. Les her for mer om vår bruk av cookies.

4. Hvem deler Kitch'n opplysninger med (utlevering)

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

Vi bruker i en del tilfeller databehandlere for å behandle personopplysninger på våre vegne, eksempler på dette er i utvikling av digitale tjenester, logistikktjenester og for utsendelse av markedsføring. I slike tilfeller har vi inngått avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten i alle ledd av behandlingen.


Følgende selskap er i dag sentrale når dine opplysninger behandles:

  • EG AS – for lagring av kjøpshistorikk og medlemskap.
  • Emagine AS for lagring av medlemskap, analyse, e-postutsending, drift av nettsider og underliggende datasystemer mm.
  • Apsis AS for e-postutsending.
  • Link Mobility AS for SMS-utsending
  • Klarna for fakturabetaling, Visa- og Mastercard transaksjoner
  • Facebook for annonsering

Vår nettside inneholder enkelte funksjoner for sosiale medier, inkludert liker-knapp for Facebook. Slike funksjoner kan registrere IP-adressen din og hvilken side du åpner på nettstedet vårt og dele informasjonen med tredjepart for at funksjonene skal fungere som tiltenkt.
Kitch'n kan i visse tilfeller i tillegg dele opplysninger med offentlige myndigheter der dette er påkrevd i henhold til lov.
Dine opplysninger kan i noen tilfeller overføres til samarbeidspartnere eller andre parter som befinner seg utenfor EU/EØS-området. Vi tar da nødvendige forholdsregler for å sikre at opplysningene beskyttes i tråd med gjeldende personopplysningsregelverk.

5. Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for.
Detaljert kjøpshistorikk oppbevares inntil i fem år etter krav i bokføringsloven. Detaljerte kjøpsopplysninger anonymiseres.
Dersom du melder deg ut av vår kundeklubb, slettes alle opplysninger om deg utover de opplysninger som bokføringsloven krever lagret. Dersom ditt medlemskap har vært passivt i tre år, slettes basis personopplysninger utover navn og adresse.

6. Dine rettigheter

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet.

Du kan til enhver tid styre dine samtykker og valg på min side, når du er logget inn på kitchn.no. Du kan når som helst reservere deg mot å motta markedsføring fra oss og trekke tilbake ditt samtykke til at dine personopplysninger benyttes for å sende deg brukertilpasset direkte markedsføring (profilering).

Som innlogget har du innsyn i dine personopplysninger, din kjøpshistorikk (butikk, dato, sum beløp), dine kuponger, ønskelister og lagrede oppskrifter.

Øvrige lagrede opplysninger kan du få ved å ta kontakt med Kitch'n kundeservice. Kitch'n kundeservice skal også kontaktes dersom du krever endret opplysninger som du ikke selv kan endre ved innlogging på kitchn.no.

Er du uenig i hvordan vi behandler dine personopplysninger, eller har spørsmål til behandlingen, kan du sende e-post til post@kitchn.no og merke den med "Personopplysninger".

Kitch'n Kundesenter
E-post: post@kitchn.no
Telefon: 909 81 100

Du kan klage på hvordan Kitch'n behandler dine opplysninger til:

Datatilsynet
e-post: postkasse@datatilsynet.no
telefon: 22 39 69 00

7. Endringer

Kitch'n kan endre samtykkevilkår og personvernerklæring for å følge nye rettslige krav, og på grunn av endringer i vår egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår når du logger på kitchn.no før endringene iverksettes.


Informasjon om andre endringer vil bli gitt på kitchn.no.

 

Tilbake

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.