Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Salgs- og leveringsbetingelser

Her finner du alt du trenger å vite om våre salgs- og leveringsbetingelser.

- Fraktfritt v/ordre over kr 499 ved valg av klimanøytral servicepakke.

 - kr 49 ved ordre under kr 499.

 - Hvis en ønsker pakken levert på døren belastes en for kr 79 i frakt.

 - Hvis en ønsker pakken levert som ekspress over natten belastes en for kr 499 i frakt.

Vi har flere betalingsvalg som betalingskort, faktura og faktura m/avbetaling.

Transportør

Vi bruker Posten Norge / Bring som transportør.

Kitch’n har pr. dags dato følgende leveringsalternativer: Postens Klimanøytrale Servicepakke, På Døren og Ekspress over natten.

Klimanøytral servicepakke

Ved servicepakken er leveringstiden mellom 2-5 arbeidsdager. Geografiske hensyn spiller inn. Når pakken er sendt vil du få tilsendt sporingsnummer pr. e-post. Du vil motta hentelapp i postkassen når pakken er fremme. Pakken blir liggende på postkontoret 14 dager før den blir sendt i retur.

På Døren

Leveringstiden på dette fraktalternativet er 2-5 arbeidsdager. Er du ikke hjemme når pakken kjøres ut, leveres den på nærmeste postkontor. Pakken leveres hjem til deg Man-Fre mellom kl. 17.00-21.00.

Ekspress over natten

Alle pakker som er bestilt innen klokken 11.00 skal vi kunne sende samme dag. Levering til mottaker mellom kl. 08.00 - 09.00 neste morgen, mandag til fredag. Til mindre steder: vanligvis innen kl. 16.00.

Ved varer som blir sendt fredag, er utkjøring mandag. 

Er du ikke hjemme når pakken kjøres ut, leveres den på nærmeste postkontor.

Salgs- og leveringsbetingelser

Gjelder for alt salg av produkter og tjenester fra www.kitchn.no.

Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. 

Følg lenkene til disse lovene hvis du vil ha mer informasjon om dine rettigheter og plikter ved kjøp på internett.

Der det i disse salgsbetingelsene stilles krav til skriftlighet, er dette oppfylt ved bruk av e-post

1. Parter

Selger er: KITCH'N BUTIKKDRIFT AS, Luramyrveien 59, 4313 Sandnes (org.nr.: 976 711 556), e-post adresse: post@kitchn.no, og blir i det følgende benevnt "vi" eller "oss". Kjøper er: den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende benevnt "du", "deg", "din" eller "ditt".

2. Bestillings- og avtaleprosess

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert i vårt system. Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett, se nærmere avtalens pkt. 11. Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen. Unntak kan forekomme, se pkt. 3.

3. Opplysninger gitt i nettbutikken

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Hvis produktet er utsolgt vil du få beskjed om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

4. Priser

Alle priser er inkludert merverdiavgift og eventuelt miljøgebyr. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før endelig bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, emballasje m.m.

Prisene er i stadig forandring og vi tar derfor forbehold om prisendring som følge av endrede priser fra våre leverandører.

5. Betaling

Kjøpesummen kan etter ditt eget valg gjøres opp gjennom kredittkort (Visa / Mastercard).

Ved bruk av kort vil kjøpesummen bli reservert på kortet ved bestilling. Hvis reservasjon ikke kan foretas, forbeholder vi oss retten til å kansellere bestillingen. Kortet blir belastet etter at forsendelse er foretatt.

Ved manglende betaling vil kravet, etter forutgående varsel, bli sendt til inkasso.

Ved delleveranser belastes kun delleveransen.

6. Levering og forsinkelse

Ordre blir normalt behandlet innen 1 til 3 virkedager.

Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse. Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt. Ved pågående kampanjer kan det ta noe lengre tid før din ordre sendes.

7. Undersøkelse av produktene

Etter at du har mottatt produktene, bør du, så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler.

8. Dine rettigheter ved feil og mangler (Reklamasjon)

Dersom produktene har feil eller mangler kan du etter omstendighetene kreve retting av feilen, omlevering, prisavslag, erstatning eller at kjøpet heves.

9. Garanti

Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven.

10. Angrerett

Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp innen 14 dager. I tillegg til dette har vi utvidet angreretten til totalt 30 dager.

Angreretten forutsetter at du senest innen 30 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist). Dersom du ikke har mottatt angrerettskjema enten i ordrebekreftelsen eller ved levering av produktene, utvides denne fristen til 12 måneder.

For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i tilnærmet samme mengde og stand som du mottok den. All produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Eventuell returforsendelse med returseddel vedlagt i din forsendelse belastes med kr. 79,-.

Vi er forpliktet til å betale tilbake til deg det du har betalt inkludert porto for forsendelsen til deg, ekspedisjonsgebyr, tollavgifter, oppkravsgebyr, etc. Tilbakebetaling skal finne sted innen 30 dager etter at vi mottar produktet fra deg eller henteseddel eller produktet er stilt til rådighet for oss.

Produktet sendes tilbake til oss fortrinsvis i originalemballasje. Det er ingen angrerett på gavekort.

11. Uavhentede pakker

Ved uavhentede pakker vil kunden bli ilagt et gebyr på kr 400,- for å dekke våre kostnader i forbindelse med pakking, frakt og administrasjon. 

12. Personopplysninger

Vi behandler bare personopplysninger du oppgir til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg. I de tilfeller hvor vi også behandler personopplysninger til andre formål, for eksempel for å sende deg informasjon om tilbud etc., gjøres dette bare når du har samtykket til det. Før du samtykker skal du være informert om hva opplysningene skal brukes til og av hvem.

Dersom du har spørsmål om personopplysninger knyttet til deg, eller ønsker å gjøre bruk av dine rettigheter til retting, sperring, sletting, etc. etter personopplysningsloven, kan du kontakte oss på post@kitchn.no.

13. Tvister

Klager rettes til selger innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no. Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: http://ec.europa.eu/odr.

Tilbake