Kundeservice

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk
 • Black Friday

  Black Friday

  Kick-start julehandelen! Du får kanskje ikke noe større dytt for å få unna gavene til jul. Tenk så deilig å være ferdig med gavene til kjæreste, barn, venninner og foreldre før kalenderen flippes over til desember!

 • Ja, du må holde deg på pinebenken litt til. Er du spent på hva som kommer?

  Er du en luring, melder du deg inn i Kitch’n Kundeklubb nå. Da får du en kjempefordel:

  • (tydelige) hint om hva som kommer på supertilbud
  • dermed mulighet til å planlegge slik at du sikrer deg de største godbitene

  JEG VIL BLI KLUBBMEDLEM


  Visste du forresten at ...
  • Black Friday er dagen etter amerikanerne feirer Thanksgiving? Thanksgiving faller alltid på den 4. torsdagen i november, så datoen for Black Friday varierer mellom 23. og 29. november.
  • den opprinnelig bakgrunnen for Black Friday er uviss? Én teori er politiets beskrivelse av kaoset som oppsto i Philadelphia på 1950-tallet da uante mengder amerikanere hadde fridag og strømmet til byens butikker for å handle julegaver.
  • Til tross for fullt kaos, effekten av at så mange amerikanere handlet denne fredagen, gjorde at butikkers regnskapstall gikk fra rødt til svart.

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.