Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
Fri frakt på denne forsendelsen.
Gå til kassen


VELG MERKE
VELG PRODUKTTYPE
VELG PRISGRUPPE
0,-
9999,-

 • Bryllupslisten

  Praktisk, nyttig og enkelt!

  Går dere med gifteplaner? Hos Kitch’n kan dere skrive bryllupsliste med alle deres ønsker, noe som er praktisk for både brudepar og gjester. På den måten får dere det dere ønsker, og unngår at de samme gavene havner på gavebordet.

  Bryllupslisten kan skrives i en av våre mange butikker eller her på nettsiden, og gjestene vil få tilgang til listen begge steder.

 • Velkommen til bryllupskveld hos Kitch'n!

  Velkommen til bryllupskveld hos Kitch'n!

  Vi arrangerer bryllupskvelder i flere av våre butikker! Her inviterer vi kommende brudepar for å få inspirasjon til den store dagen, og for å vise trender og klassikere innen kjøkkenutstyr.

  Les mer og meld deg på under:


  Bryllupskveld hos Kitch'n
 • Vinn produktpakke verdt kr 10 000!

  Ved å skrive bryllupsliste hos Kitch'n er dere med i trekningen av en flott produktpakke til en verdi av kroner 10 000! Pakken består av en KitchenAid kjøkkenmaskin, en LeCreuset 4,2l støpejernsgryte og to kniver fra Global

 • Få gavekort!

  Det skal lønne seg å velge Kitch'n! Nå får alle brudepar som har hatt handel på over 10 000,- på sin bryllupsliste et gavekort på 1 000,-

 • Vår gave til dere!

  Alle som skriver bryllupsliste hos Kitch'n får 2 stk champagne og 2 stk rødvinsglass (valgfritt om en ønsker det i 50 cl eller 35 cl) fra Holmegaard fra Perfection serien.

 • Prøv vår nye Bryllupslisteapp!

  Nå kan du registrere bryllupslisten din direkte på telefonen! Skann varene du ønsker deg i butikken, og de legger seg rett i lista. Du kan også søke opp varer, endre antall, slette varer og dele lista med familie og venner. Smart, ikke sant? Gå inn på app.kitchn.no/bryllup via din smarttelefon eller les mer

  Les mer

 • Bestill gratis ønskekort

  Kitch'n sitt ønskekort får dere gratis av oss. Perfekt til å sende med selve innbydelsene til bryllupet, slik alle gjestene vet hvor dere har registrert bryllupsliste.