Kundeservice

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk
 • Lag bryllupslisten hos oss – og få akkurat det dere har lyst på

  Se for deg et gavebord fylt bare med ting du lenge har ønsket deg... Dere kan endelig dekke til hele storfamilien med det fineste serviset du noen gang har sett. Til og med skjenke i like vinglass. Få deilig kaffe fra nykvernede bønner på eget kjøkken. Og ha skikkelige gryter og panner til matlagingen. Det er som om en drøm går i oppfyllelse, er det ikke?

  Lag ønskelisten her på nett, og drømmene kan faktisk gå i oppfyllelse. Gjør det enkelt for gjestene å kjøpe akkurat det dere ønsker dere mest. De slipper å fundere på hva de skal kjøpe, og dere kan nyte hvetebrødsdagene fremfor å springe rundt og bytte gaver.

  Bryllupslisten er enkel å opprette – og oppdatere. Klikk inn ønskene på nett, eller rusle rundt i butikken og scan varene direkte inn på lista. Velg hvor mange dere vil ha av hver ting – servise til 12 eller 18. Når gjestene kjøper gaver, enten på nett eller i butikken, forsvinner de fra listen én etter én.

  Slik får dere gaver som kan flytte rett inn i kjærlighetsredet. Og flere gleder følger med: bryllupsgave fra oss, mulighet til å få gavekort på kr 1000,- og vinne en gavepakke til verdi av 10 000,-, pluss 20% avslag på det som måtte stå igjen på listen etter bryllupet. (Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket «Vår pris», nettsortiment, samt enkelte andre unntak.)
 • Bonus til brudeparet

  Bonus til brudeparet

  Vi har flere hyggelige fordeler til alle turtelduer som oppretter bryllupsliste hos oss.

  Les mer

 • Frieri, korona – og et helt perfekt bryllup

  Frieri, korona – og et helt perfekt bryllup

  Kolfinna Ósk Helgadóttir og Christian Wiik nektet å la korona-pandemien sparke bein under brudemarsjen. De måtte vrake nære venner fra gjestelista og selskapslokalet stengte dørene over natta. Likevel ser de tilbake på «det perfekte bryllupet».

  Les mer

 • Planlegg bryllupslisten i butikken – sammen med oss

  Planlegg bryllupslisten i butikken – sammen med oss

  Book time, og få gratis råd og veiledning til den smarteste bryllupslisten.

  Les mer

 • Vinnerne av gavepakke 2021

  Vinnerne av gavepakke 2021

  Alle som skriver bryllupsliste hos Kitch'n har mulighet til å vinne en gavepakke til verdi av 10 000,–. Vinnerne fra 2021 er nå trukket – gratulerer til Caroline og Kjell Arne med deres nye Smeg kjøkkenmaskin, Le Creuset gryte, og to kjøkkenkniver fra Global. Skriv bryllupsliste hos Kitch'n og du er med i trekningen om gavepakken neste år.
 • Slik lager du bryllupslisten som gir deg gavene du vil ha

  Slik lager du bryllupslisten som gir deg gavene du vil ha

  Følg disse rådene og få det dere ønsker dere mest, uten å virke kravstore.

  Les mer

 • Se vårt bryllupshefte

  Se vårt bryllupshefte

  Gløtt gjennom inspirasjonsheftet og få tips til hvordan du setter opp den beste ønskelista.

  Les mer

 • Bestill gratis ønskekort

  Bestill gratis ønskekort

  Kitch'n sitt ønskekort får dere gratis av oss. Perfekt til å sende med selve innbydelsene til bryllupet, slik alle gjestene vet hvor dere har registrert bryllupsliste.
 • Scan inn ønskene i butikken

  Scan inn ønskene i butikken

  Nå kan du registrere bryllupslisten din direkte på telefonen!

  Les mer

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.