Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen


 • Bryllupslisten

  Praktisk, nyttig og enkelt!

  Går dere med gifteplaner? Hos Kitch’n kan dere skrive bryllupsliste med alle deres ønsker, noe som er praktisk for både brudepar og gjester. På den måten får dere det dere ønsker, og unngår at de samme gavene havner på gavebordet.

  Bryllupslisten kan skrives i en av våre mange butikker eller her på nettsiden, og gjestene vil få tilgang til listen begge steder.

 • Vinn produktpakke verdt kr 10 000!

  Vinn produktpakke verdt kr 10 000!

  Ved å skrive bryllupsliste hos Kitch'n er dere med i trekningen av en flott produktpakke til en verdi av kroner 10 000! Pakken består av en SMEG kjøkkenmaskin, en LeCreuset 4,2l støpejernsgryte og to kniver fra Global

 • Vår gave til dere!

  Vår gave til dere!

  Alle som skriver bryllupsliste hos Kitch'n får 2 stk champagne og 2 stk rødvinsglass (valgfritt om en ønsker det i 50 cl eller 35 cl) fra Holmegaard fra Perfection serien.

 • Få gavekort!

  Få gavekort!

  Det skal lønne seg å velge Kitch'n! Nå får alle brudepar som har hatt handel på over 10 000,- på sin bryllupsliste et gavekort på 1 000,-

 • Prøv vår Bryllupsliste-app!

  Prøv vår Bryllupsliste-app!

  Nå kan du registrere bryllupslisten din direkte på telefonen!

  Les mer

 • Vinnerne av bryllupspakken!

  Vinnerne av bryllupspakken!

  Alle som skriver bryllupsliste hos Kitch'n er med i trekningen av en flott produktpakke verdt 10 000kr. Vi har nå trukket fjorårets vinnere, og det er dette fine brudeparet, nemlig Preben og Marita! Gratulerer så mye med deres nye Smeg kjøkkenmaskin, Le Creuset gryte, og to kokkekniver fra Global!

  Skriv bryllupsliste hos Kitch'n og du er med i trekningen om bryllupspakken neste år

 • Bli med på Bryllupskveld!

  Bli med på Bryllupskveld!

  Bryllupskvelder i hele landet

  Vi arrangerer flere bryllupskvelder i våre butikker denne høsten, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Vi inviterer kommende brudepar til en kveld med fokus på bryllup! Vi byr på inspirasjon, smaksprøver, loddtrekninger og god hjelp til å skrive bryllupsliste. Les mer og meld deg på under her:


  Bryllupskveld på Kitch'n
 • Bestill gratis ønskekort

  Bestill gratis ønskekort

  Kitch'n sitt ønskekort får dere gratis av oss. Perfekt til å sende med selve innbydelsene til bryllupet, slik alle gjestene vet hvor dere har registrert bryllupsliste.