Kundeservice

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Bonus til brudeparet

Vi har flere hyggelige fordeler til alle turtelduer som oppretter bryllupsliste hos oss.

glass

Gave til dere

Alle som oppretter bryllupsliste hos oss får to champagneglass eller to rødvinsglass i serien Vervino fra Zwiesel (verdi opptil 598,-). Gaven kan hentes i en av våre butikker.


gavepakke

Vinn gavepakke

Alle som skriver bryllupsliste hos oss er med i trekningen av en produktpakke til verdi av 10 000,–. Pakken består av en Smeg kjøkkenmaskin, Le Creuset 4,2 l støpejernsgryte og to kniver fra Global.


gavekort

Gavekort på 1000,–

Dersom gjestene handler for mer enn 10 000,– fra bryllupslisten, får dere et gavekort på 1 000,–. Gavekortet må hentes i en av våre butikker innen en måned etter bryllupet.


20 prosent

20% rabatt

Er det noe igjen på listen dere har lyst til å kjøpe selv, får dere 20% rabatt på alt. Rabatten må benyttes i en av våre butikker innen en måned etter bryllupet (gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket «Vår pris», nettsortiment, samt enkelte andre unntak).

Tilbake

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.