Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Bonus til brudeparet

Vi har flere hyggelige fordeler til alle turtelduer som oppretter bryllupsliste hos oss.

glass

Gave til dere

Alle som oppretter bryllupsliste hos oss får 2 stk. champagneglass og 2 stk. rødvinsglass fra Holmegaard Perfection-serien. Gaven kan hentes i en av våre butikker.


gavepakke

Vinn gavepakke

Alle som skriver bryllupsliste hos oss er med i trekningen av en produktpakke til verdi av 10 000,–. Pakken består av en Smeg kjøkkenmaskin, Le Creuset 4,2 l støpejernsgryte og to kniver fra Global.


gavekort

Gavekort på 1000,–

Dersom gjestene handler for mer enn 10 000,– fra bryllupslisten, får dere et gavekort på 1 000,–. Gavekortet må hentes i en av våre butikker innen en måned etter bryllupet.


20 prosent

20% rabatt

Er det noe igjen på listen dere har lyst til å kjøpe selv, får dere 20% rabatt på alt. Rabatten må benyttes i en av våre butikker innen en måned etter bryllupet (gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket «Vår pris», samt enkelte andre unntak).

Tilbake