Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Karamellfudge

Publisert fredag 29.september 2017



Fremgangsmåte


1. Smelt smøret i en gryte. Tilsett kondensert melk, sirup, salt, sukker og frøene fra vaniljestangen. Rør godt om.

2. Kok opp mens du fortsetter å røre godt hele tiden. Skru ned varmen til karamellen småkoker.

3. La koke i 10-15 minutter mens du rører. Du skal merke at blandingen blir tykkere.

4. Kle en form (ca 20x20) cm med bakepapir og hell i fudgen.

5. Sett i kjøleskapet og la stå i 2-4 timer eller natten over til den har stivnet. Kutt i firkanter og server. Dypp gjerne i sjokolade for det lille ekstra.

Ingredienser


  • 130 gr smør
  • 1 boks søt kondensert melk
  • 2 ts lys sirup
  • 2 klyper maldonsalt
  • 150 gr brunt sukker
  • 1 vaniljestang

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Eva Trio, white line gryte 3,8l

    Eva Trio, white line gryte 3,8l

    Kr 899,-

    Kjøp
  • Le Creuset, slikkepott sort m/trehåndtak

    Le Creuset, slikkepott sort m/trehåndtak

    Kr 189,-

    Kjøp
  • Patisse, langpanne sølv 28x19cm

    Patisse, langpanne sølv 28x19cm

    Kr 149,-

    Kjøp