Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Karamellfudge
Karamellfudge

Karamellfudge

Publisert fredag 29.september 2017



Fremgangsmåte


1. Smelt smøret i en gryte. Tilsett kondensert melk, sirup, salt, sukker og frøene fra vaniljestangen. Rør godt om.

2. Kok opp mens du fortsetter å røre godt hele tiden. Skru ned varmen til karamellen småkoker.

3. La koke i 10-15 minutter mens du rører. Du skal merke at blandingen blir tykkere.

4. Kle en form (ca 20x20) cm med bakepapir og hell i fudgen.

5. Sett i kjøleskapet og la stå i 2-4 timer eller natten over til den har stivnet. Kutt i firkanter og server. Dypp gjerne i sjokolade for det lille ekstra.

Ingredienser


  • 130 gr smør
  • 1 boks søt kondensert melk
  • 2 ts lys sirup
  • 2 klyper maldonsalt
  • 150 gr brunt sukker
  • 1 vaniljestang

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?