Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Påskemuffins
Påskemuffins

Påskemuffins

Publisert torsdag 12.mai 2016


Hva med å lage muffins til Påske?


Fremgangsmåte


Dette er en grunnoppskrift som kan brukes til alle typer muffins. Oppskriften gir ca 24 muffins.

1. Egg og sukker vispes til eggedosis.

2. Smøret smeltes, ha i melken.

3. Det tørre blandes og has i eggedosisen vekselsvis sammen med melkeblandingen.

4. Stekes på 180°C i ca. 20 min.

 

Lyst til å eksprimentere litt?

Sjokolademuffins: tilsett 2 ss kakao.

Sitronmuffins: tilsett revet skall av 1 sitron og 2 ss sitronsaft.

Bringebærmuffins: legg 4-5 friske eller frosne bringebær på toppen av muffinsene.

Muffins med sjokoladebiter: legg 4-5 sjokoladebiter på toippen av muffinsene.

Kanelmuffins: tilsett 1 ts kanel.

Bananmuffins: tilsett 2 moste bananer og 4 dråper mandelessens.

 

- Oppskrift og bilde har vi fått fra Cacas - www.cacas.no -

Ingredienser

24


  • 3 egg
  • 3,5 dl sukker
  • 225 g margarin
  • 2 dl melk
  • 5 dl hvetemel
  • 3 ts bakepulver
  • 3 ts vaniljesukker

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?