



Påskemuffins
Publisert torsdag 12.mai 2016
Hva med å lage muffins til Påske?
Fremgangsmåte
Dette er en grunnoppskrift som kan brukes til alle typer muffins. Oppskriften gir ca 24 muffins.
1. Egg og sukker vispes til eggedosis.
2. Smøret smeltes, ha i melken.
3. Det tørre blandes og has i eggedosisen vekselsvis sammen med melkeblandingen.
4. Stekes på 180°C i ca. 20 min.
Lyst til å eksprimentere litt?
Sjokolademuffins: tilsett 2 ss kakao.
Sitronmuffins: tilsett revet skall av 1 sitron og 2 ss sitronsaft.
Bringebærmuffins: legg 4-5 friske eller frosne bringebær på toppen av muffinsene.
Muffins med sjokoladebiter: legg 4-5 sjokoladebiter på toippen av muffinsene.
Kanelmuffins: tilsett 1 ts kanel.
Bananmuffins: tilsett 2 moste bananer og 4 dråper mandelessens.
- Oppskrift og bilde har vi fått fra Cacas - www.cacas.no -
Ingredienser
24
- 3 egg
- 3,5 dl sukker
- 225 g margarin
- 2 dl melk
- 5 dl hvetemel
- 3 ts bakepulver
- 3 ts vaniljesukker