Mac
Brødkniv BS-90 22 cm
- Håndslipt og sylskarp
- Perfekt balansert
- Lekker design
KLUBBTILBUD! Få 200,- i rabatt ved handel for 600,- eller mer. Rabatten gjelder på en handel, også på tilbudsvarer! Gjelder ikke varer merket med «Bra deal» og enkelte andre unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Forutsetter medlemskap i Kitch'n kundeklubb. Tilbudet gjelder t.o.m. tirsdag 8. oktober.
Førpris 959,-
575,-
{{ChosenStore.displayName}}
{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}
{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})
Du får SMS når ordren er klar!
Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.
Beskrivelse
Mac, BS-90 brødkniv 22 cm. HRC 59.Kniven er designet med bølgekant. En kniv som gjør det enkelt å skjære gjennom brød, bakverk eller elementer med skorpe. Mac knivene er produsert i Seki City, Japan. Knivene har barberhøvel skarphet og perfekt balanse. Mye av knivene er produsert for hånd, og hver eneste kniv blir håndslipt.
Stålet er rustfritt med høyt innhold av kullstoff, legert med krom, molybden og vanadium. Eggen slipes bratt, og holder på skarpheten lenge før du må etterslipe. Slipes på stein, keramisk sliper eller diamantsliper med en vinkel på 10 til 15 grader.
Bruk ikke knivene på bein, harde emner eller frossen mat. Da brukes kniver som Mac har designet for det.
Knivene vaskes for hånd og tørkes godt etter bruk. Skaftet er fremstilt av bjørk. Oppbevar knivene på en magnetlist eller i en knivblokk så ikke eggen skades.
- EAN:
- 4950673107819
- Artikkelnummer:
- BS-90
- Merke:
- Mac
- Serie:
- Chef
- Kategori:
- Brødkniv
- Modell nr:
- BS-90
Spesifikasjoner
- Lengde:
- 22 cm
- Vekt:
- 145 g
- Mål spesifikasjon:
- Bladlengde 22 cm
Design og materiale
- Farge:
- Svart
- Materiale:
- Stål
- Material spesifikasjon:
- AUS 8
- Materiale på skaft:
- Magnolia pakka tre
- Hardhet:
- Mellom 57-60 HRC
Vedlikehold og bruk
- Tåler maskinvask:
- Nei
- Håndvask anbefales:
- Ja
- Slipevinkel:
- 10-15 grader
- Vedlikehold:
- Kvalitetskniver skal behandles med omtanke. Bruk kniven til det formålet den er tiltenkt. Skjær aldri i bein, dypfryst mat eller harde emner da det kan skade eggen. På småbein og harde emner brukes en kokkekniv som går under betegnelsen kløyver.