Mac
Sushi chef BF-HB-85 21,5 cm
- Håndslipt og sylskarp
- Perfekt balansert
- Lekker design
KLUBBTILBUD! Få 400,- i rabatt ved handel for 1000,- eller mer. Gjelder på en hel handel, også på tilbudsvarer. Tilbudet gjelder ikke varer merket «Bra deal» og enkelte unntak. Rabatten trekkes automatisk når du er innlogget. Forutsetter medlemskap i Kitch'n kundeklubb. Kupongen kan brukes én gang hver dag!
{{ChosenStore.displayName}}
{{ChosenStore.address}}, {{ChosenStore.city}}
{{ChosenStore.openingWeekdays}} ({{ChosenStore.openingSaturday}})
Du får SMS når ordren er klar!
Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.
Beskrivelse
Mac, BF-HB-85 universalkniv 21,5 cm. HRC 58.Non-stick belegget gjør det lettere å skjære igjennom sushi og risprodukter. Det suger seg ikke så lett til det du skjærer. Fin til å hakke teringer, grønnsaker, urter, kjøtt og fisk uten bein. Mac knivene er produsert i Seki City, Japan. Knivene har barberhøvel skarphet og perfekt balanse. Mye av knivene er produsert for hånd, og hver eneste kniv blir håndslipt.
Stålet er rustfritt med høyt innhold av kullstoff, legert med krom, molybden, og vanadium. Eggen slipes bratt, og holder lenge på skarpheten før du må etterslipe. Slipes på stein, keramisk sliper eller diamantsliper med en vinkel på 10-15 grader. Bruk ikke knivene på bein, harde emner eller frossen mat. Da brukes kniver som Mac har designet for det.
Knivene vaskes for hånd og tørkes godt etter bruk. Skaftet er fremstil av bjørk. Oppbevar knivene på en magnetlist eller i en knivblokk så ikke eggen skades.
- EAN:
- 4950673107680
- Artikkelnummer:
- BF-HB-85
- Merke:
- Mac
- Serie:
- Black Fluorine
- Kategori:
- Japanske kniver
- Modell nr:
- BF-HB-85
Spesifikasjoner
- Vekt:
- 135 g
- Mål spesifikasjon:
- Bladlengde 21,5 cm
Design og materiale
- Farge:
- Svart
- Material spesifikasjon:
- AUS 8
- Materiale på skaft:
- Magnolia pakka tre
- Hardhet:
- Mellom 57-60 HRC
Vedlikehold og bruk
- Tåler maskinvask:
- Nei
- Håndvask anbefales:
- Ja
- Slipevinkel:
- 10-15 grader
- Vedlikehold:
- Kvalitetskniver skal behandles med omtanke. Bruk kniven til det formålet den er tiltenkt. Skjær aldri i bein, dypfryst mat eller harde emner da det kan skade eggen. På småbein og harde emner brukes en kokkekniv som går under betegnelsen kløyver.