Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk
 • Hipp hurra for deg!

  Hipp hurra for deg!

  Nå er du et år eldre og det må feires! I gave fra oss får du en eske deilig lakrissjokolade fra Cemo og en rabattkupong som gir deg 200,- rabatt om du handler for 400,- eller mer.

  Lakrissjokoladen må du hente i din nærmeste Kitch’n-butikk. Slik situasjonen er i dag er nesten alle våre fysiske butikker midlertidig stengt. Følg derfor med på butikkoversikten på kitchn.no eller i sosiale medier, for oppdatering om når din butikk åpner igjen.

  Du kan fortsatt handle på kitchn.no. Her vil det komme flere nyheter og kampanjer. For å benytte deg av rabattkupongen bruker du den tilsendte rabattkoden i handlekurven.

  Rabattkupongen kan ikke brukes på allerede nedsatte varer, Kay Bojesen, Ankarsrum, KitchenAid, Smeg Dolce&Gabbana, gavekort, kundebestillinger eller varer der overskuddet går til veldedige formål. Kan ikke kombineres med andre tilbud. Gjelder èn handel.