Kundeservice

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Favorittmerkevarer

Du kan legge til opptil 3 ulike merkevarer som dine favoritter. Du vil til enhver tid finne kampanjer og nyheter på dine favorittmerker på Min Side.

-50%
Flying Culinary Circus, kokebok

Flying Culinary Circus

kokebok

Dette produktet har takket for seg og gått ut fra vårt sortiment. Kontakt oss gjerne på chat eller post@kitchn.no så hjelper vi deg å finne et alternativ.


EgenskaperEn enkel cateringjobb i Central Park i New York i 2005, har blitt til verdens eneste omreisende kokkesirkus som koker for matkjennere og superkjendiser verden over.

Nå tar de fire toppkokkene sin enkle og lekne innfallsvinkel til matlaging videre til kokeboksjangeren. I boken lærer The Flying Culinary Circus oss å lage mat som proffene, ved å vise oss de fem beste framgangsmåtene for tilberedning av fisk, de fem beste for kjøtt, de seks beste for grønnsaker og de åtte beste teknikkene for sauser. I tillegg kommer de med anbefalinger for råvarer, og tips og hvordan teknikkene og råvarene kan kombineres. Slik kan du selv sette sammen dine egne mesteroppskrifter, avhengig av hva du liker eller har i kjøleskapet.

Resultatet er en kokebok for alle dem som blir skremt av vanlige kokebøker ? i et hendig format, og til en pris som gjør at alle kan kjøpe den. Easy peezy!

Art.nr: 100703

Frakt & Leveranse

Til toppen

Leveranser

Vi sender alle våre pakker med Posten/Bring. Velger du servicepakke som leveringsvalg blir pakken levert til ditt nærmeste hentested som har Posten/Bring. (2-5 dager levering, ved stor pågang kan det ta noen dager ekstra)

Velger du På Døren leveranse leverer vi pakken hjem på døren. Posten kontakter deg for tidspunkt du ønsker pakken levert.  (2-5 dager levering)

Haster det veldig kan du velge Ekspress over natt og vi leverer pakken til deg dagen etterpå(mandag – torsdag og ordren må være plassert før 11.00)  (1-2 dager levering)

Fraktkostnad

Fraktkostnadene på Kitchn.no er:

  • Klimanøytral Servicepakke (Posten) – Kun kr 59,- (Gratis frakt på ordre over 598,-)
  • På døren (Bring) – Kr 79,-
  • Ekspress over natt (Bring) – Kr 498,-

Alle forsendelser sendes fullt forsikret.

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.