Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
498,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen


 • Trade for hope

  Trade for hope

  Gjennom Frelsesarmeens etiske handelskonsept OTHERS gir produksjon av håndlagde kvalitetsprodukter viktig arbeid til utsatte mennesker i Bangladesh, Pakistan, Kenya og Moldova. Kitch'n Foundation har som formål gjennom salgstiltak i Kitch'n å skape muligheter for samfunnets svakeste grupper i vanskeligstilte deler av verden. Vi kaller det TRADE FOR HOPE - fordi handel kan være med på å skape håp, verdighet, og selvstendighet.
 • Others

  Others

  OTHERS er Frelsesarmeens initiativ for handel som bringer håp. Opplæring, produksjonsarbeid og handel gir mat på bordet og tro på fremtiden for vanskeligstilte kvinner og menn i Bangladesh, Pakistan, Kenya og Moldova. OTHERS gir i dag viktig arbeid til over 1600 produsenter - og varene får du kjøpt hos Kitch'n!

  Les mer

 • Kitch'n Foundation

  Kitch'n Foundation

  Kitch'n Foundation er en stiftelse som ble opprettet av Kitch'n i 2016. Kitch'n Foundation har som formål gjennom salgstiltak i Kitch'n å skape muligheter for samfunnets svakeste grupper – de som faller utenfor arbeidsmarkedet og barn - i vanskeligstilte deler av verden.

  Kitch’n Foundation har også miljøsatsing som definert område, spesielt til forurensningsproblematikk knyttet til bruk og gjenbruk av plast og fremtidige alternativer til plast. Derfor går overskudd fra posesalg i våre butikker til Kitch'n Foundation, dette overskuddet vil bli benyttet i bistandsarbeid og miljøsatsingen til Kitch'n Foundation.

  Les mer

 • TRADE FOR HOPE Tour 2016

  TRADE FOR HOPE Tour 2016

  Vi tror på den ekstra mila. At noe er verdt å trø ekstra for. Følg og støtt sykkel-aksjonen TRADE FOR HOPE TOUR - kystveien fra Nordkapp til Lindesnes for å sette fokus på Kitch'n Foundation og OTHERS.

  Les mer