Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen


 • Trade for hope

  Trade for hope

  Gjennom Frelsesarmeens etiske handelskonsept OTHERS gir produksjon av håndlagde kvalitetsprodukter viktig arbeid til utsatte mennesker i Bangladesh, Pakistan, Kenya og Moldova. Kitch'n Foundation har som formål gjennom salgstiltak i Kitch'n å skape muligheter for samfunnets svakeste grupper i vanskeligstilte deler av verden. Vi kaller det TRADE FOR HOPE - fordi handel kan være med på å skape håp, verdighet, og selvstendighet.
 • Others

  Others

  OTHERS er Frelsesarmeens initiativ for handel som bringer håp. Opplæring, produksjonsarbeid og handel gir mat på bordet og tro på fremtiden for vanskeligstilte kvinner og menn i Bangladesh, Pakistan, Kenya og Moldova. OTHERS gir i dag viktig arbeid til over 1600 produsenter - og varene får du kjøpt hos Kitch'n!

  Les mer

 • Kitch'n Foundation

  Kitch'n Foundation

  Kitch'n Foundation har som formål gjennom salgstiltak i Kitch'n å skape muligheter for samfunnets svakeste grupper – de som faller utenfor arbeidsmarkedet og barn - i vanskeligstilte deler av verden.

  Les mer

 • TRADE FOR HOPE Tour 2016

  TRADE FOR HOPE Tour 2016

  Vi tror på den ekstra mila. At noe er verdt å trø ekstra for. Følg og støtt sykkel-aksjonen TRADE FOR HOPE TOUR - kystveien fra Nordkapp til Lindesnes for å sette fokus på Kitch'n Foundation og OTHERS.

  Les mer