Kundeservice

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Kitch'n Foundation

Gjennom Kitch’n Foundation tar vi ansvar for å gjøre noens liv litt enklere i dag – og verden til et bedre sted i morgen.

Kitch'n Foundation er en stiftelse som ble opprettet av Kitch'n i 2016. Kitch'n Foundation har som formål gjennom salgstiltak i Kitch'n å skape muligheter for samfunnets svakeste grupper – de som faller utenfor arbeidsmarkedet og barn - i vanskeligstilte deler av verden.

Kitch’n Foundation har også miljøsatsing som definert område, spesielt til forurensningsproblematikk knyttet til bruk og gjenbruk av plast og fremtidige alternativer til plast. Derfor går overskudd fra posesalg i våre butikker til Kitch'n Foundation, dette overskuddet vil bli benyttet i bistandsarbeid og miljøsatsingen til Kitch'n Foundation.

Kitch'n har lang tradisjon i å støtte barnehjem og skoletilbud i Kenya, og Kitch'n Foundation ble organisert som egen stiftelse fra 2016, som en naturlig forlengelse av dette samfunnsengasjementet.

Tilbake

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.