Kundeservice

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

En bedre hverdag for mange

Others gir i dag viktig arbeid til over 1000 produsenter i Bangladesh og Kenya - og varene får du kjøpt hos oss!

Others er Frelsesarmeens konsept for rettferdig handel og har som oppgave å sysselsette mennesker gjennom å gi en jobb og en rettferdig lønn. Dette arbeidet startet i Dhaka, Bangladesh i 1997 og siden 2014 har Others hatt et spennende samarbeid med Kitch'n. Dette har pr 2020 gitt gode resultater med over 107.000 solgte produkter gjennom Kitch'n-butikkene.

«Vi er kjempe stolte over samarbeidet med Kitch'n. Det er så viktig for oss at produktene blir gjort tilgjengelig for mennesker i hele Norge. Det bidrar til å gi viktig arbeid til sårbare mennesker», sier Stine Tybring Aune, Markedsansvarlig for Others Norge.Alle produktene er håndlaget av mennesker som uten dette samarbeidet ville stått utenfor arbeidslivet. Others tilbyr mulighet for arbeid i land som Bangladesh og Kenya, og er en del av Frelsesarmeens internasjonale sosiale arbeid i kampen mot fattigdom.

Others jobber med følgende bærekrafts mål:

Samarbeidet med Kitch'n har ført til vekst og satsning for Others. I dag er det ca 1000 mennesker (tall pr. 2020) som sysselsettes gjennom Others. Alle produktene i Kitch'n sortimentet fra Others kommer fra Bangladesh. Der har Others et lite snekkerverksted, samt en vevstue og systue der mange av produktene blir laget. Mye av produksjonen er også tilrettelagt for mennesker, spesielt kvinner, som ikke har mulighet til å reise fra landsbyen der de bor til et produksjonssted, og dermed får anledning til å jobbe hjemmefra.


Ta en titt på alle varer fra Frelsesarmeen Others

 
Les mer om Others og deres viktige arbeid HER

Tilbake

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.