Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk
 • Lag gresskarlapper og halloweensk cappuccino

  Lag gresskarlapper og halloweensk cappuccino

  Skal du skjære ut gresskarlykter til Halloween? Når du først setter kniven i gresskaret, skjær også ut gresskarkjøttet. Med det kan du lage fløyelsmyk puré til deilige lapper og cappuccino i halloweensk ånd. Her får du oppskriftene.

  Les mer

 • Nå kan du få eksklusive Zwiesel-glass på eget bord

  Nå kan du få eksklusive Zwiesel-glass på eget bord

  Nå skjer det noe stort her i Kitch’n. Vi har fått lov til å ta inn, og selge deg, vinkjenneres førstevalg når det kommer til vinglass. – Den eksklusive følelsen når du holder i det tynne, solide glasset, gjør at fornemme barer og spisesteder verden over sverger til Zwiesel, sier Glenn Ekeberg i Modern House.

  Les mer

 • Slik lager du skrekkelig knask til Halloween-feiringen

  Slik lager du skrekkelig knask til Halloween-feiringen

  Trenger du noe skummelt å servere på Halloween-festen? Eller vil du ha noe grusomt kult til spøkelser som ringer på døra? Tryll frem Halloween-snadder etter disse magiske formlene – hentet rett fra heksekokeboka.

  Les mer

 • Slik lager du høststemning til gjestene kommer

  Slik lager du høststemning til gjestene kommer

  Hvordan få høststemning på spisebordet? Vi beskriver hva som gir gjestene høstfølelsen – også innendørs. Hent inspirasjon til du selv skal samle venner rundt en varmende, velduftende høstgryte.

  Les mer

 • 9 grunner til å investere i støpejernsgryter

  9 grunner til å investere i støpejernsgryter

  Har du en støpejernsgryte langt inni skapet? Da er det på tide å flytte den frem i rekkene. Vi har snakket med støpejernspesialisten Charlotte Müller i Le Creuset. Her gir hun 9 grunner til hvorfor du alltid bør ha gryta tilgjengelig.

  Les mer

 • Rivjern, sa du? Finn rytmen med disse råtassene

  Rivjern, sa du? Finn rytmen med disse råtassene

  Du er kanskje allerede kjapp og effektiv på kjøkkenet? Danser quickstep mellom skjærefjøla og komfyren mens du pimper opp gryta? Vi river i med en anbefaling av rivjernene som gir deg enda bedre flyt. Disse får straks sving på sakene.

  Les mer

 • Dette er de 9 største heltene på kjøkkenet

  Dette er de 9 største heltene på kjøkkenet

  Vi gjetter at du ser dem jevnlig – disse kjøkkenredskapene som redder deg gang på gang. Men får de den oppmerksomheten de fortjener? Det er på tide å løfte hverdagsheltene frem i lyset. Dette er 9 av de største.

  Les mer

 • Bytt ut smågodt med disse 4 havre-rakkerne

  Bytt ut smågodt med disse 4 havre-rakkerne

  Lyst på noe digg, men som er sunnere enn smågodt og chips? Som både dekker søtsuget og er godt for kroppen? Da må du sjekke ut disse 4 enkle oppskriftene på havresnacks.

  Les mer

 • Prøv taco med en twist

  Prøv taco med en twist

  Taco forbeholdt fredager, sier du? Ikke nå lenger! Med disse 5 vidt forskjellige variantene kan du faktisk spise meksikansk hele uka. Vær litt vågal og test taco med spenstig vri.

  Les mer

 • Nytt bestikk? Dette bør du tenke på

  Nytt bestikk? Dette bør du tenke på

  Begynner bestikket å bli slitent? Eller er du bare lei av det gamle, og vil dekke med noe nytt? Da har du litt av hvert å ta stilling til – både av indre og ytre kvaliteter. Her får du hjelp med å velge.

  Les mer

 • Slik baker du brød uten å grue deg til oppvasken

  Slik baker du brød uten å grue deg til oppvasken

  Elsker du å fylle hjemmet med duften (og smaken) av nybakt brød, men et gedigent hinder står i veien? Vi vet alle hva det er snakk om: den grufulle oppvasken. Men redningen er nær. Sjekk ut denne geniale bakekompisen.

  Les mer

 • Sunn og enkel middag? Her får du 3 favorittoppskrifter

  Sunn og enkel middag? Her får du 3 favorittoppskrifter

  Pleier middagsideene å ligge godt kamuflert når klokka tikker mot ettermiddag? Her er 3 smakfulle retter som er enkle å lage – og proppfulle av næring: 1 barnefavoritt, 1 supernæringsrik og 1 hele familien vil elske.

  Les mer

 • Surdeigsbrød vanskelig? Nehei, i alle fall ikke i gryta!

  Surdeigsbrød vanskelig? Nehei, i alle fall ikke i gryta!

  Ikke hevet deg på surdeigstrenden ennå? Du tenker kanskje at det er mye styr og vanskelig å få til? Kokebokforfatter Maggi Gausel hevder det motsatte: – Jeg ble overrasket over hvor enkelt det var å lykkes med surdeigsbrød.

  Les mer

 • Kjøleskapsgrøt: Fiks ferdig frokost til du våkner

  Kjøleskapsgrøt: Fiks ferdig frokost til du våkner

  Synes du ofte frokosten bare blir et nødvendig onde? Her får du oppskrift på frokostgrøten som alltid frister. Den er frisk og smakfull, proppfull av næringsstoffer – og lager seg selv mens du er i drømmeland.

  Les mer

 • Matboksene og drikkeflaskene barna velger selv

  Matboksene og drikkeflaskene barna velger selv

  Hva synes barna selv er viktig i en matboks? Hvilke typer drikkeflasker ville de valgt selv? Her får du svar fra Mia (9), Jaran (10) og Helén (12).

  Les mer

 • 6 alkoholfrie drinker du vil imponere med

  6 alkoholfrie drinker du vil imponere med

  Klar for å ta på deg bartender-forkleet? Her er 6 alkoholfrie drinker som er enkle å lage – og både smaker og ser ut som de hentet fra en fancy bar på Grünerløkka.

  Les mer

 • Dalgonakaffe? Her er oppskriften

  Dalgonakaffe? Her er oppskriften

  Prøvd den heteste kaffen nå om dagen? Kaffedrikken som er langt fra varm – men forfriskende kald med deilig kaffekrem? Dalgona er navnet. Og slik lager du den.

  Les mer

 • Hobbykonditor? Slik får du kakene til å se proffe ut

  Hobbykonditor? Slik får du kakene til å se proffe ut

  Vil du også imponere med kakepynten? Få kakene til å se ut som de kommer rett fra bakeriet? Det kan du! Her får du tips til hvordan du enkelt lager imponerende kakelokk, lekre cupcakes og perfekt konfekt.

  Les mer

 • 12 tips til enkle sommersysler på kjøkkenet

  12 tips til enkle sommersysler på kjøkkenet

  Tenkt på å lage isbiter med blomster i? Eller bringebæreddik til salaten? – Du får til mye spennende med lite arbeid. Og du trenger ofte bare en håndfull frukt, bær eller blomster, sier nyttevekstentusiasten Ellen Bøe.

  Les mer

 • Student? Pass på å få med disse 7 tingene på handlelista

  Student? Pass på å få med disse 7 tingene på handlelista

  Blir du student til høsten? Endelig skal du bo for deg selv? Her får du tips til hva som må med på handlelista til den store flyttedagen. – Enkelte ting er lurt å legge litt penger i, sier andreårsstudent Halvard Wersland.

  Les mer

 • Turutstyret du trenger til sommerferien

  Turutstyret du trenger til sommerferien

  Sommeren 2020 er ferien hvor vi alle skal utforske vårt eget, naturskjønne land. Har du norgesferien klappet og klar? Sjekk turutstyret som må stå øverst på pakkelista.

  Les mer

 • Lei pølser? Prøv grilltipsene til Trond Moi

  Lei pølser? Prøv grilltipsene til Trond Moi

  Faller du ofte i lettvint-fella? Havner pølser over flammene nesten hver gang? Mannen bak halve Bølgen & Moi slår et slag for grillpanne og pizzastein. Se hvor enkelt det er å få til et smakfullt grillmåltid med en litt annen vri.

  Les mer

 • Ofte skuffet over kaffen? Her er redningen

  Ofte skuffet over kaffen? Her er redningen

  Kjenner du hjertet synke når kaffen ikke står til forventningene – igjen? Velkommen til klubben for seriøse kaffenytere. Kaffeguru Steinar Svenning gir deg gulltips for å få til den beste kaffen med kaffetrakter, presskanne eller espressomaskin.

  Les mer

 • Dette er grytene og pannene du egentlig trenger

  Dette er grytene og pannene du egentlig trenger

  Synes du det er vanskelig å vite hvilke gryter og panner du skal velge? Hva trenger du, egentlig? Og hva bør du tenke på? Her får du (veiledende) svar.

  Les mer

 • Kast mindre mat med disse grepene

  Kast mindre mat med disse grepene

  Kanskje viktigere enn noen gang er de små endringene vi gjør for å bidra til mindre matsvinn. Med disse 5 enkle grepene gjør du både deg selv og miljøet en stor tjeneste.

  Les mer

 • Slik lager du god kaffe på eget kjøkken

  Slik lager du god kaffe på eget kjøkken

  Du kan enkelt forandre kaffen fra en middelmådig oppkvikker til en kopp med nytelse. Bare følg kaffeekspertens fire bud til hvordan du lager skikkelig god kaffe i eget hjem.

  Les mer

 • Ikke gjør dette mot grytene og pannene dine

  Ikke gjør dette mot grytene og pannene dine

  Hva er den største feilen vi gjør ved komfyren – som fører til ødelagte gryter og panner? Her er den største årsaken.

  Les mer

 • Dette er knivene alle må ha kjøkkenet

  Dette er knivene alle må ha kjøkkenet

  Leter du lenge nok, kan du finne like mange spesialkniver som det finnes grønnsakstyper. Men hvor mange kniver trenger du egentlig på et kjøkken? Her skjærer vi gjennom jungelen – og serverer deg alt du trenger å vite.

  Les mer

 • Kjøkkenassistenten Ankarsrum

  Kjøkkenassistenten Ankarsrum

  Trenger du en kjøkkenassistent som knar, rasper, visper, mikser, rører, presser og kverner med stor kapasitet og utholdenhet? Ankarsrum Assistant kjøkkenmaskin er klar til å ta på seg de tunge oppgavene på kjøkkenet.

  Les mer

 • Ta vare på glassene dine

  Ta vare på glassene dine

  Glassene dine kan vare i generasjoner om du tar godt vare på dem

  Les mer

 • Slik tar du vare på knivene

  Slik tar du vare på knivene

  Gode tips som gjør at knivene dine lever lenge!

  Les mer

 • Trond Moi

  Trond Moi's tips til sommermaten

  Lyse sommerdager og deilig mat på bordet!

  Les mer

 • Kunsten å filetere gjedde

  Kunsten å filetere gjedde

  Ta deg tid til å filetere gjedda og få et nydelig måltid

  Les mer

 • Kunsten å fritere

  Kunsten å fritere

  Du trenger faktisk ikke en frityrkoker for å lykkes

  Les mer

 • Alt om laks

  Alt om laks

  Det finnes mange måter å tilberede laks

  Les mer

 • Kunsten å panere fisk

  Kunsten å panere fisk

  Viste du at det finnes 7 forskjellige måter å panere på?

  Les mer

 • Slik lager du en klassisk Chili con Carne

  Slik lager du en klassisk Chili con Carne

  En riktig chili er stor matkunst, men vi hjelper deg å få det til

  Les mer

 • 9 ting du bør vite om grønnsakssuppe

  9 ting du bør vite om grønnsakssuppe

  Trodde du bare det var å putte grønnsaker i en gryte med vann?

  Les mer

 • 10 Kalkuntips

  10 Kalkuntips

  Slik får du en saftig kalkun

  Les mer

 • Slik får du sprø svor på Juleribba

  Slik får du sprø svor på Juleribba

  Knasende gode tips!

  Les mer

 • Fritèr kylling som en (amerikansk) proff

  Fritèr kylling som en (amerikansk) proff

  Vi gir deg proffens tips til å lykkes med å få et perfekt resultat.

  Les mer

 • Få hele og fine valnøttkjerner til konfekten!

  Få hele og fine valnøttkjerner til konfekten!

  Les mer

 • Lek med maten!

  Lek med maten!

  Få barna til å spise mer frukt og grønt med disse triksene

  Les mer

 • Hvordan sylte grønnsaker

  Hvordan sylte grønnsaker

  Jo, det skal vi fortelle deg!

  Les mer

 • Alt om marengs

  Alt om marengs

  Marengs er mer enn bare eggehvite og sukker!

  Les mer

 • Noen salatdressinger

  Noen salatdressinger

  Vi gir deg grunnoppskriftene så du kan lykkes - hver gang

  Les mer

 • Om kokkens viktigste redskap

  Om kokkens viktigste redskap

  Dette er viktig når du skal velge kjøkkenutstyr

  Les mer

 • Støpejern på grillen

  Støpejern på grillen

  Støpejern er utformet for å tåle høye temperaturer, og støpejernsprodukter fra Le Creuset kan derfor settes direkte på grillristen.

  Les mer

 • 4 tips til den beste presskannekaffen

  Les mer

 • Farging av marsipan og fondant

  Farging av marsipan og fondant

  Skal du lage en kake utenom det vanlige? Vi gir deg tips om farging av marsipan og fondant.

  Les mer

 • Visste du dette om kaffe?

  Visste du dette om kaffe?

  4 ting du kanskje ikke visste om kaffe

  Les mer

 • Slik lager du deilig presskannekaffe

  Slik lager du deilig presskannekaffe

  Prøv Bodum-metoden steg for steg

  Les mer

 • 6 Knivtips

  6 Knivtips

  Kvalitetskniver skal behandles med omtanke, og vi forteller deg hvordan

  Les mer

 • To hovedregler til bruk og vedlikehold av gryter og panner

  To hovedregler til bruk og vedlikehold av gryter og panner

  Les mer

 • Velg riktig stekepanne

  Velg riktig stekepanne

  Velg en stekepanne som passer dine behov

  Les mer

 • Hvilke gryter og panner brukes til hva?

  Hvilke gryter og panner brukes til hva?

  Blir du forvirret når du skal kjøpe nye gryter eller panner? Vi gir deg en kort oversikt over hvilke gryter/panner du bør bruke til hva

  Les mer

 • Slik lager du posjerte egg

  Slik lager du posjerte egg

  Har du lyst å lage posjerte egg? Vi har triksene!

  Les mer

 • Lag blomkålris ved hjelp av en Spiralizer

  Lag blomkålris ved hjelp av en Spiralizer

  Tips og enkle oppskrifter med Spiralizeren fra OXO

  Les mer

 • 5 tips om vedlikehold av støpejern

  5 tips om vedlikehold av støpejern

  Støpejern er noe av det beste materialet du kan få, og behandler du det riktig kan du ha støpejernet ditt hele livet

  Les mer

 • Slik tar du vare på Wik & Walsøe produktene dine

  Slik tar du vare på Wik & Walsøe produktene dine

  Les mer

 • Slik tar du vare på keramikk fra Kähler

  Slik tar du vare på keramikk fra Kähler

  Les mer

 • 5 hamburgertips fra proffen

  5 hamburgertips fra proffen

  Vi vet hva som skal til for å få den ultimate hamburgeren!

  Les mer

 • Bli en bedre kokk i 10 enkle trinn

  Bli en bedre kokk i 10 enkle trinn

  Vi gir deg triksene!

  Les mer

 • Kunsten å grille ribbe

  Kunsten å grille ribbe

  Her er tipsene for å lykkes uansett hvilken type ribbe du har på grillen

  Les mer

 • Grill grønnsaker som en proff!

  Grill grønnsaker som en proff!

  Vi gir deg tipsene slik at du får det beste resultatet

  Les mer