Kundeservice

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk
 • Denne airfryeren ble kåret til best i test

  Denne airfryeren ble kåret til best i test

  Er du på utkikk etter den beste airfryeren? Cosori Premium airfryer ble kåret til «best i test» i 2021. Hvorfor den havnet øverst på pallen finner du ut her.

  Les mer

 • Kjøleskapsgrøt: Fiks ferdig frokost til du våkner

  Kjøleskapsgrøt: Fiks ferdig frokost til du våkner

  Synes du ofte frokosten bare blir et nødvendig onde? Her får du oppskrift på frokostgrøten som alltid frister. Den er frisk og smakfull, proppfull av næringsstoffer – og lager seg selv mens du er i drømmeland.

  Les mer

 • Sunn og enkel middag? Her får du 3 favorittoppskrifter

  Sunn og enkel middag? Her får du 3 favorittoppskrifter

  Pleier middagsideene å ligge godt kamuflert når klokka tikker mot ettermiddag? Her er 3 smakfulle retter som er enkle å lage – og proppfulle av næring: 1 barnefavoritt, 1 supernæringsrik og 1 hele familien vil elske.

  Les mer

 • Bytt ut smågodt med disse 4 havre-rakkerne

  Bytt ut smågodt med disse 4 havre-rakkerne

  Lyst på noe digg, men som er sunnere enn smågodt og chips? Som både dekker søtsuget og er godt for kroppen? Da må du sjekke ut disse 4 enkle oppskriftene på havresnacks.

  Les mer

 • Fra kjipe knekkebrød til fristende lunsj på hjemmekontoret

  Fra kjipe knekkebrød til fristende lunsj på hjemmekontoret

  Gått lei av knekkebrød med gulost? Lunsjen trenger ikke å være dørgende kjedelig selv om du sitter på hjemmekontor. Med enkle grep forvandler du lunsjpausen til et smakfullt høydepunkt. Her finner du ut hvordan.

  Les mer

 • 7 miljøvennlige produkter hos Kitch’n

  7 miljøvennlige produkter hos Kitch’n

  Ser du med skrekk og gru på plastavfallet som hoper seg opp? Og kjenner på at du burde gjøre litt mer for å begrense det? Her er 7 produkter til kjøkkenet som både letter miljøet og samvittigheten.

  Les mer

 • Hvordan velge de riktige grytene og stekepannene – for deg?

  Hvordan velge de riktige grytene og stekepannene – for deg?

  «Hvilke gryter og panner trenger jeg?» Det er spørsmålet produktekspert Anders Løkken i Home Brands har fått mest i sin 20 år lange karriere. Når du skal fylle på – eller bytte ut – innholdet i gryteskapet, ta utgangspunkt i anbefalingene til produkteksperten.

  Les mer

 • 7 tips til hva blenderen fikser for deg

  7 tips til hva blenderen fikser for deg

  Bruker du blenderen til smoothies – og lite annet? Da er det på tide å gi den energiske kjøkkenassistenten flere oppgaver. Her får du 7 tips til hva blenderen kan gjøre for deg.

  Les mer

 • Oppskrifter til airfryer: Lag churros, laks og biff i en fei

  Oppskrifter til airfryer: Lag churros, laks og biff i en fei

  Trenger du tips til hva du kan lage i airfryeren? Oppskriftmakerne August Borgås og Martin Bryn anbefaler biff og potetbåter, laks og grønnsaker – og crispy churros med sjokoladesaus til dessert (nam!). Her får du oppskriftene.

  Les mer

 • Lage sushi hjemme? Lær av profesjonell sushi-kokk

  Lage sushi hjemme? Lær av profesjonell sushi-kokk

  Lyst til å servere hjemmelaget sushi – som ser ut til å være laget av en proff? Da må du få med deg tipsene fra den erfarne sushi-kokken Piotr Zaleski i Sabrura Sticks & Sushi. Let’s roll!

  Les mer

 • Lag en festmiddag tilpasset ditt nivå

  Lag en festmiddag tilpasset ditt nivå

  Vil du servere en kulinarisk opplevelse i selskapet? Sammen med tidligere landslagskokk Karl Erik Pallesen gir vi deg muligheten til å briljere. Om du er fersk eller dreven spiller ingen rolle. Her velger du treretteren som matcher ditt nivå.

  Les mer

 • Hvilken stekepanne skal jeg velge? Denne guiden hjelper deg

  Hvilken stekepanne skal jeg velge? Denne guiden hjelper deg

  Stål, aluminium eller støpejern? Belagt eller ikke? Klart det er vanskelig å vite hvilken stekepanne du bør velge. Derfor har vi laget en denne guiden. Her får du god oversikt over de ulike stekepanne-kandidatene.

  Les mer

 • Nostalgi i porselensform – derfor elsker vi «Julemorgen»

  Nostalgi i porselensform – derfor elsker vi «Julemorgen»

  Hvorfor står «Julemorgen» på «alles» ønskeliste? Vi har snakket med designeren Linda Walsøe i Wik & Walsøe. Hun slipper oss inn i tankene og prosessen bak det vakre juleserviset. Her får du svar på hvorfor hun selv tror «Julemorgen» ble en hit.

  Les mer

 • Slik gikk det da pastaen fikk hovedrollen på TikTok

  Slik gikk det da pastaen fikk hovedrollen på TikTok

  Hva kan enkle oppskrifter, kjappe klipprytmer og festlige lydeffekter føre til? Intet mindre enn en TikTok-suksess. Nå har tiktokerne August Borgås (25) og Martin Bryn (28) laget en filmsnutt som viser fort og gale hvordan du lager hjemmelaget pasta. Sjekk ut filmen og oppskriften.

  Les mer

 • 7 utradisjonelle slag til jul

  7 utradisjonelle slag til jul

  Er du ikke så glad i goro, fattigmann og sandkaker? Men vil beholde tradisjonen med å lage 7 slag til jul? Her får du oppskrifter på konfekt, kaker og julesnacks som passer inn på det moderne kaffebordet. På med forkleet – og fyll kakeboksene til topps!

  Les mer

 • Hør historien bak 9 ulike juledesign

  Hør historien bak 9 ulike juledesign

  Har du noen gang blitt fortalt historien bak et kunstverk, og plutselig falt alle brikkene på plass? Det samme gjelder de små mesterverkene vi finner frem til jul. Bli kjent med hva som inspirerte designeren bak Wik & Walsøes «Julemorgen» og 8 andre populære juleperler.

  Les mer

 • Lage julekalender i 2021? Her er 24 gavetips under 200 kroner

  Lage julekalender i 2021? Her er 24 gavetips under 200 kroner

  Har du planer om å lage julekalender til din bedre halvdel? Eller skal du overraske en venn eller venninne med 24 nyttige ting til hjemmet? Her finner du inspirasjon til kvalitetsgaver – til under 200-lappen.

  Les mer

 • Ute etter julegaver? Sjekk våre 15 beste tips for julen 2021

  Ute etter julegaver? Sjekk våre 15 beste tips for julen 2021

  Usikker på hva du skal gi til alle på gavelista i år? Da finner du kanskje noen ideer her. Vi har nemlig samlet våre 15 beste julegavetips basert på kundenes favoritter. I tillegg har vi krydret med et par julenyheter. Ta en titt!

  Les mer

 • Slik lager du skrekkelig knask til Halloween-feiringen

  Slik lager du skrekkelig knask til Halloween-feiringen

  Trenger du noe skummelt å servere på Halloween-festen? Eller vil du ha noe grusomt kult til spøkelser som ringer på døra? Tryll frem Halloween-snadder etter disse magiske formlene – hentet rett fra heksekokeboka.

  Les mer

 • Lag gresskarlapper og halloweensk cappuccino

  Lag gresskarlapper og halloweensk cappuccino

  Skal du skjære ut gresskarlykter til Halloween? Når du først setter kniven i gresskaret, skjær også ut gresskarkjøttet. Med det kan du lage fløyelsmyk puré til deilige lapper og cappuccino i halloweensk ånd. Her får du oppskriftene.

  Les mer

 • Slik lager du høststemning til gjestene kommer

  Slik lager du høststemning til gjestene kommer

  Hvordan få høststemning på spisebordet? Vi beskriver hva som gir gjestene høstfølelsen – også innendørs. Hent inspirasjon til du selv skal samle venner rundt en varmende, velduftende høstgryte.

  Les mer

 • Slik har du aldri sett retro-rettene før

  Slik har du aldri sett retro-rettene før

  Husker du dem? Aspik, løvstek, terteskjell, arme riddere og bakt potet? Dersom du føler et snev av nostalgi, kommer du til å få fryde deg over 70- og 80-tallsslagerne i ny drakt. Bare se her.

  Les mer

 • 4 ulike Mummi-samlere – hvilken er du?

  4 ulike Mummi-samlere – hvilken er du?

  Samler du på Mummi? Vi har intervjuet damen som står bak mummikoppene, Tove Slotte. Hun beskriver trekkene som kjennetegner 4 ulike typer mummisamlere. Er du en av dem?

  Les mer

 • Slik blir en mummikopp til

  Slik blir en mummikopp til

  Du ser dem overalt. Koppene dekorert med Mummitrollet, Snorkfrøken og Hufsa, ofte sammen med en bakgrunn i iøynefallende farge. Men hvordan lages egentlig disse koppene vi elsker å drikke kaffe fra? Her får du svar.

  Les mer

 • Slik startet Mummi-eventyret på kopper og fat

  Slik startet Mummi-eventyret på kopper og fat

  Da produktsjefen i Arabia fikk ideen om å lage Mummi-serviser på slutten av 1980-tallet, trengte hun ikke å lete lenger enn i egne rekker. Her satt allerede illustratør og Mummi-fan Tove Slotte klar med penna i hånda og karakterene i ryggmargen.

  Les mer

 • Denne mummikoppen får du kjøpt bare i Norge

  Denne mummikoppen får du kjøpt bare i Norge

  Mummikoppen «På fjellet» kom som lyn fra klar himmel. Men det er 3 andre grunner som gjør kruset helt spesielt. Her finner du svar på hvorfor.

  Les mer

 • Grillfest? Menyen som er lett å lage – og lett å like

  Grillfest? Menyen som er lett å lage – og lett å like

  Godkjent! Alle grunner til å grille er herved vurdert og akseptert. Men du trenger kanskje en ferdigsnekret og kvalitetssikret meny før du setter i gang? Prøv denne grillmenyen som sikrer deg både spennende smaker og et lekkert grillbord.

  Les mer

 • SodaStream – kjøpe, eller la være?

  SodaStream – kjøpe, eller la være?

  Snuser du på SodaStream, men er usikker på om den er verdt pengene? Frykter du at den ender opp som en ubrukt støvsamler på kjøkkenbenken? Vi hjelper deg å vurdere for og imot.

  Les mer

 • Turutstyret du trenger til sommerferien

  Turutstyret du trenger til sommerferien

  Sommeren 2021 er ferien hvor vi igjen skal utforske vårt eget, naturskjønne land. Har du norgesferien planlagt og klar? Sjekk turutstyret som må stå øverst på pakkelista.

  Les mer

 • Student? Pass på å få med disse 7 tingene på handlelista

  Student? Pass på å få med disse 7 tingene på handlelista

  Blir du student til høsten? Endelig skal du bo for deg selv? Her får du tips til hva som må med på handlelista til den store flyttedagen. – Enkelte ting er lurt å legge litt penger i, sier andreårsstudent Halvard Wersland.

  Les mer

 • Matboksene og drikkeflaskene barna velger selv

  Matboksene og drikkeflaskene barna velger selv

  Hva synes barna selv er viktig i en matboks? Hvilke typer drikkeflasker ville de valgt selv? Her får du svar fra Mia (9), Jaran (10) og Helén (12).

  Les mer

 • Testet kokkekniv: – Matlagingen går mye kjappere

  Testet kokkekniv: – Matlagingen går mye kjappere

  Jeanette Maiken Bruserud visste hvilken kvalitet Victorinox sto for. Derfor hadde hun ekstra høye forventninger til kokkekniven hun skulle teste. Forventningene ble innfridd, og vel så det: – Jeg kommer til å erstatte alle knivene mine med Victorinox.

  Les mer

 • Mummikopper – for barn? Mest for voksne, takk

  Mummikopper – for barn? Mest for voksne, takk

  Mummi – bare for barn? Ikke om vi skal tro de hundretusener av voksne som elsker å drikke kaffen sin fra krus med Mummi-motiv. Ikke rent få blir også helhjerta Mummi-samlere. Ta en titt inn i samlingen til Trine Faaberg (33) og Lisa Pedersen (25).

  Les mer

 • 12 tips til enkle sommersysler på kjøkkenet

  12 tips til enkle sommersysler på kjøkkenet

  Tenkt på å lage isbiter med blomster i? Eller bringebæreddik til salaten? – Du får til mye spennende med lite arbeid. Og du trenger ofte bare en håndfull frukt, bær eller blomster, sier nyttevekstentusiasten Ellen Bøe.

  Les mer

 • Lei pølser? Prøv grilltipsene til Trond Moi

  Lei pølser? Prøv grilltipsene til Trond Moi

  Faller du ofte i lettvint-fella? Havner pølser over flammene nesten hver gang? Mannen bak halve Bølgen & Moi slår et slag for grillpanne og pizzastein. Se hvor enkelt det er å få til et smakfullt grillmåltid med en litt annen vri.

  Les mer

 • 6 alkoholfrie drinker som imponerer i sommer

  6 alkoholfrie drinker som imponerer i sommer

  Klar for å ta på deg bartender-forkleet? Her er 6 alkoholfrie drinker som er enkle å lage – og både smaker og ser ut som de hentet fra en fancy bar på Grünerløkka.

  Les mer

 • Tilbehør til grillmat? Her får du 5 kullgode tips

  Tilbehør til grillmat? Her får du 5 kullgode tips

  Vil du piffe opp grillmaten? Med farger som frister og smaker som fryder? Her får du oppskrifter på 5 forskjellige tilbehør som gjør underverker på tallerkenen. Og ikke minst, for ganen.

  Les mer

 • – Tapas er så mye mer enn spekeskinke, ost og oliven

  – Tapas er så mye mer enn spekeskinke, ost og oliven

  Det går gjetord om tapasrettene til Line Hofstad og teamet i Smak Catering. – Tapas må ha smakskarakter, heftigere krydder og utradisjonelle smaker, insisterer den erfarne kokken. Nå får du mulighet til å teste 6 av favorittoppskriftene hennes.

  Les mer

 • Sommerlat? Lag en sommersalat!

  Sommerlat? Lag en sommersalat!

  Når sola flørter med sitt nærvær og du kjenner deg litt varm i toppen, er det sjelden de kraftigste middagsrettene som frister mest. Nei, magen ber heller om noe lett – og gjerne knasende sprøtt. Test disse 4 friske sommersalatene.

  Les mer

 • 4 enkle oppskrifter på 17. mai-desserter

  4 enkle oppskrifter på 17. mai-desserter

  Ute etter noen smakfulle desserttips til 17. mai? Som er enkle å lage og får smaksløkene til å rope «hipp-hurra»? Prøv en dessert med smak av enten mango, karamell eller friske bær.

  Les mer

 • Baketips til 17. mai? Sjekk ut disse 4 festkakene

  Baketips til 17. mai? Sjekk ut disse 4 festkakene

  Lyst til å lage ei skikkelig god kake til 17. mai? Enten du er lei av ferdig kakemiks, eller vil bryne deg på et større kakeprosjekt – her finner du 4 festkaker som kan gi deg høyere hurrarop enn kongen på balkongen.

  Les mer

 • Selvgjort er velgjort – dermed pasta!

  Selvgjort er velgjort – dermed pasta!

  Lyst til å prøve noe gøy på kjøkkenet? Kna sammen din egen pastadeig, og kjør strimler av spaghetti eller fettuccine gjennom pastamaskinen. Eller form ravioli-puter med ricottafyll. Smaken? Utsøkt. Følelsen? Uslåelig.

  Les mer

 • Tester: – Denne kjøkkenmaskinen var overraskende bra!

  Tester: – Denne kjøkkenmaskinen var overraskende bra!

  På utkikk etter en kjøkkenmaskin? Hobbybakeren Siri Korpelin Bernås trodde Smeg kjøkkenmaskin hadde lite å by på under det flotte designet. Hun innrømmer gladelig at hun tok feil.

  Les mer

 • Unngå disse tabbene når du koker egg

  Unngå disse tabbene når du koker egg

  Hvordan liker du egget ditt? Smilende, men ganske bløtt? Eller hardkokt med en touch av bløt kjerne? Enten du skal koke egget bløtt, hardt eller smilende, kan små feil fort hakke skår i gleden. Noter deg disse tipsene, så slipper du hengende nebb rundt frokostbordet.

  Les mer

 • Få eggstrem påskestemning med disse 4 oppskriftene

  Få eggstrem påskestemning med disse 4 oppskriftene

  Blir eggerøren ofte tørr og omeletten dvask? Eller er det kreativiteten som har fått seg en kakk? Kokk og restauranteier Rune Kristian Elnan har 4 ess i ermet – men det er du som får godte deg med siste stikk. Få tipsene som gir deg eggstra-poeng til frokost, lunsj og dessert.

  Les mer

 • Tester: – Denne blenderen gir jeg terningkast 6

  Tester: – Denne blenderen gir jeg terningkast 6

  Synes du det er vanskelig å vite hvilken blender du skal velge? Simone Skavhaug har testet Nutrinex blender fra Sabor. Dommen er krystallklar: – Enkel å bruke, enkel å rengjøre og tar liten plass. Denne har jeg ingenting å utsette på. Terningkast 6!

  Les mer

 • Skjærefjøl i plast eller tre? Her er kokkens anbefaling

  Skjærefjøl i plast eller tre? Her er kokkens anbefaling

  Hvilken type skjærefjøl bør du velge? Og er det egentlig viktig med 3 ulike skjærebrett til kjøtt, fisk og grønnsaker? Vi har spurt kokk og tidligere verdensmester Ørjan Johannessen. Han har slitt ut ei og anna fjøl på Bekkjarvik Gjestgiveri.

  Les mer

 • Kokkens tips: – Lag vafler med kjærlighet!

  Kokkens tips: – Lag vafler med kjærlighet!

  Spill fanfare, finn frem flagg og vaffeljern: Feir vaffeldagen 25. mars! Om du spiser aldri så mye – eller lite – vaffel ellers, er det obligatorisk å sette tenna i nystekte vafler denne dagen. Følger du Jordbærpikenes oppskrifter, er du sikret smakfulle, gylne hjerter på tallerkenen.

  Les mer

 • Full score til hvitløkspresse og steketermometer fra Røsle

  Full score til hvitløkspresse og steketermometer fra Røsle

  – Disse gir jeg terningkast 6, sier Anine Thoresen. Hun har testet Røsle hvitløkspresse og steketermometer for Kitch’n de siste ukene. Forventningene til kvalitetsmerket var høye – og ble innfridd på alle mulige vis. Her forteller hun hva som sendte redskapene til topps.

  Les mer

 • Nyhet! Prøv TikTok tortilla wraps

  Nyhet! Prøv TikTok tortilla wraps

  Et lite snitt, og TikTok har gitt den tradisjonelle wrappen nytt innhold og form. Men hva er TikTok tortilla wraps? Og hvordan lager du dem? Her får du forklart fremgangsmåten på wrappen alle snakker om – brett for brett.

  Les mer

 • Lag luftige og saftige fastelavnsboller med ny vri

  Lag luftige og saftige fastelavnsboller med ny vri

  Bollesøndag eller fastelavn – høydepunktet er det samme: deilige boller fylt med syltetøy og krem. Men hvordan får du dem luftige og saftige? Og med ny og spenstig vri? Svarene finner du her.

  Les mer

 • Gaver som matcher personligheten til kjæresten

  Gaver som matcher personligheten til kjæresten

  Liker kjæresten din best bålkos – eller innekos? Kaffe eller vin? Her har vi listet opp 9 ulike interesser med tilhørende gavetips. Finn gaven som treffer din kjære midt i hjertet.

  Les mer

 • Personlige gaver til 10 ulike mamma-profiler

  Personlige gaver til 10 ulike mamma-profiler

  Er hun ei fjellgeit – eller mest glad i kaffekos? Kanskje en spirende gourmetkokk? Her finner du et tredvetalls gavetips sortert etter 10 ulike typer mammaer. Gi en gave som matcher mammas kjæreste interesser.

  Les mer

 • – Jeg ble imponert over slippbelegget

  – Jeg ble imponert over slippbelegget

  Merethe Skeie fikk i oppdrag å teste Norden stekepanne fra Fiskars. Jobben hennes som matstylist og oppskriftsutvikler krever godt kjøkkenutstyr, og denne pannen synes hun skiller seg ut: – Et sånt slippbelegg har jeg ikke vært borti før.

  Les mer

 • 6 grunner til å velge gryter og panner fra Eva Trio

  6 grunner til å velge gryter og panner fra Eva Trio

  Klør du deg ofte i hodet og lurer på hva som skiller den ene gryten fra den andre? Det har vi tenkt å hjelpe deg med. Vi letter på sløret til Eva Trio og viser deg hva som skiller pannene og grytene ut fra mengden.

  Les mer

 • Er vennen din Mummitrollet eller Stinky? Sjekk her

  Er vennen din Mummitrollet eller Stinky? Sjekk her

  – Er det ikke hyggelig når vennene dine får akkurat det som passer dem? spør Mummimamma i boken «Farlig midsommar». Selvfølgelig, svarer vi. Bli bedre kjent med karakterene i Mummidalen. Hvilke likheter har de med vennene dine?

  Les mer

 • Nå kan du få eksklusive Zwiesel-glass på eget bord

  Nå kan du få eksklusive Zwiesel-glass på eget bord

  Nå skjer det noe stort her i Kitch’n. Vi har fått lov til å ta inn, og selge deg, vinkjenneres førstevalg når det kommer til vinglass. – Den eksklusive følelsen når du holder i det tynne, solide glasset, gjør at fornemme barer og spisesteder verden over sverger til Zwiesel, sier Glenn Ekeberg i Modern House.

  Les mer

 • Få luftig og saftig gjærbakst med kun 2 knep

  Få luftig og saftig gjærbakst med kun 2 knep

  Blir du oppgitt når hvetebollene igjen ble tørre og kompakte, selv når du fulgte oppskriften til punkt og prikke? – Jeg har et par triks ikke så mange vet om, som gir deg saftig og luftig gjærbakst, sier Siv Weisten i Mat Til Familien.

  Les mer

 • 9 grunner til å investere i støpejernsgryter

  9 grunner til å investere i støpejernsgryter

  Har du en støpejernsgryte langt inni skapet? Da er det på tide å flytte den frem i rekkene. Vi har snakket med støpejernspesialisten Charlotte Müller i Le Creuset. Her gir hun 9 grunner til hvorfor du alltid bør ha gryta tilgjengelig.

  Les mer

 • Rivjern, sa du? Finn rytmen med disse råtassene

  Rivjern, sa du? Finn rytmen med disse råtassene

  Du er kanskje allerede kjapp og effektiv på kjøkkenet? Danser quickstep mellom skjærefjøla og komfyren mens du pimper opp gryta? Vi river i med en anbefaling av rivjernene som gir deg enda bedre flyt. Disse får straks sving på sakene.

  Les mer

 • Dette er de 9 største heltene på kjøkkenet

  Dette er de 9 største heltene på kjøkkenet

  Vi gjetter at du ser dem jevnlig – disse kjøkkenredskapene som redder deg gang på gang. Men får de den oppmerksomheten de fortjener? Det er på tide å løfte hverdagsheltene frem i lyset. Dette er 9 av de største.

  Les mer

 • Prøv taco med en twist

  Prøv taco med en twist

  Taco forbeholdt fredager, sier du? Ikke nå lenger! Med disse 5 vidt forskjellige variantene kan du faktisk spise meksikansk hele uka. Vær litt vågal og test taco med spenstig vri.

  Les mer

 • Nytt bestikk? Dette bør du tenke på

  Nytt bestikk? Dette bør du tenke på

  Begynner bestikket å bli slitent? Eller er du bare lei av det gamle, og vil dekke med noe nytt? Da har du litt av hvert å ta stilling til – både av indre og ytre kvaliteter. Her får du hjelp med å velge.

  Les mer

 • Slik baker du brød uten å grue deg til oppvasken

  Slik baker du brød uten å grue deg til oppvasken

  Elsker du å fylle hjemmet med duften (og smaken) av nybakt brød, men et gedigent hinder står i veien? Vi vet alle hva det er snakk om: den grufulle oppvasken. Men redningen er nær. Sjekk ut denne geniale bakekompisen.

  Les mer

 • Surdeigsbrød vanskelig? Nehei, i alle fall ikke i gryta!

  Surdeigsbrød vanskelig? Nehei, i alle fall ikke i gryta!

  Ikke hevet deg på surdeigstrenden ennå? Du tenker kanskje at det er mye styr og vanskelig å få til? Kokebokforfatter Maggi Gausel hevder det motsatte: – Jeg ble overrasket over hvor enkelt det var å lykkes med surdeigsbrød.

  Les mer

 • Dalgonakaffe? Her er oppskriften

  Dalgonakaffe? Her er oppskriften

  Prøvd den heteste kaffen nå om dagen? Kaffedrikken som er langt fra varm – men forfriskende kald med deilig kaffekrem? Dalgona er navnet. Og slik lager du den.

  Les mer

 • Hobbykonditor? Slik får du kakene til å se proffe ut

  Hobbykonditor? Slik får du kakene til å se proffe ut

  Vil du også imponere med kakepynten? Få kakene til å se ut som de kommer rett fra bakeriet? Det kan du! Her får du tips til hvordan du enkelt lager imponerende kakelokk, lekre cupcakes og perfekt konfekt.

  Les mer

 • Ofte skuffet over kaffen? Her er redningen

  Ofte skuffet over kaffen? Her er redningen

  Kjenner du hjertet synke når kaffen ikke står til forventningene – igjen? Velkommen til klubben for seriøse kaffenytere. Kaffeguru Steinar Svenning gir deg gulltips for å få til den beste kaffen med kaffetrakter, presskanne eller espressomaskin.

  Les mer

 • Dette er grytene og pannene du egentlig trenger

  Dette er grytene og pannene du egentlig trenger

  Synes du det er vanskelig å vite hvilke gryter og panner du skal velge? Hva trenger du, egentlig? Og hva bør du tenke på? Her får du (veiledende) svar.

  Les mer

 • Kast mindre mat med disse grepene

  Kast mindre mat med disse grepene

  Kanskje viktigere enn noen gang er de små endringene vi gjør for å bidra til mindre matsvinn. Med disse 5 enkle grepene gjør du både deg selv og miljøet en stor tjeneste.

  Les mer

 • Slik lager du god kaffe på eget kjøkken

  Slik lager du god kaffe på eget kjøkken

  Du kan enkelt forandre kaffen fra en middelmådig oppkvikker til en kopp med nytelse. Bare følg kaffeekspertens fire bud til hvordan du lager skikkelig god kaffe i eget hjem.

  Les mer

 • Ikke gjør dette mot grytene og pannene dine

  Ikke gjør dette mot grytene og pannene dine

  Hva er den største feilen vi gjør ved komfyren – som fører til ødelagte gryter og panner? Her er den største årsaken.

  Les mer

 • Dette er knivene alle må ha på kjøkkenet

  Dette er knivene alle må ha på kjøkkenet

  Leter du lenge nok, kan du finne like mange spesialkniver som det finnes grønnsakstyper. Men hvor mange kniver trenger du egentlig på et kjøkken? Her skjærer vi gjennom jungelen – og serverer deg alt du trenger å vite.

  Les mer

 • Kjøkkenassistenten Ankarsrum

  Kjøkkenassistenten Ankarsrum

  Trenger du en kjøkkenassistent som knar, rasper, visper, mikser, rører, presser og kverner med stor kapasitet og utholdenhet? Ankarsrum Assistant kjøkkenmaskin er klar til å ta på seg de tunge oppgavene på kjøkkenet.

  Les mer

 • Ta vare på glassene dine

  Ta vare på glassene dine

  Glassene dine kan vare i generasjoner om du tar godt vare på dem

  Les mer

 • Trond Moi

  Trond Moi's tips til sommermaten

  Lyse sommerdager og deilig mat på bordet!

  Les mer

 • Kunsten å filetere gjedde

  Kunsten å filetere gjedde

  Ta deg tid til å filetere gjedda og få et nydelig måltid

  Les mer

 • Kunsten å fritere

  Kunsten å fritere

  Du trenger faktisk ikke en frityrkoker for å lykkes

  Les mer

 • Alt om laks

  Alt om laks

  Det finnes mange måter å tilberede laks

  Les mer

 • Kunsten å panere fisk

  Kunsten å panere fisk

  Viste du at det finnes 7 forskjellige måter å panere på?

  Les mer

 • Slik lager du en klassisk Chili con Carne

  Slik lager du en klassisk Chili con Carne

  En riktig chili er stor matkunst, men vi hjelper deg å få det til

  Les mer

 • 9 ting du bør vite om grønnsakssuppe

  9 ting du bør vite om grønnsakssuppe

  Trodde du bare det var å putte grønnsaker i en gryte med vann?

  Les mer

 • 10 Kalkuntips

  10 Kalkuntips

  Slik får du en saftig kalkun

  Les mer

 • Slik får du sprø svor på Juleribba

  Slik får du sprø svor på Juleribba

  Knasende gode tips!

  Les mer

 • Fritèr kylling som en (amerikansk) proff

  Fritèr kylling som en (amerikansk) proff

  Vi gir deg proffens tips til å lykkes med å få et perfekt resultat.

  Les mer

 • Få hele og fine valnøttkjerner til konfekten!

  Få hele og fine valnøttkjerner til konfekten!

  Les mer

 • Lek med maten!

  Lek med maten!

  Få barna til å spise mer frukt og grønt med disse triksene

  Les mer

 • Hvordan sylte grønnsaker

  Hvordan sylte grønnsaker

  Jo, det skal vi fortelle deg!

  Les mer

 • Alt om marengs

  Alt om marengs

  Marengs er mer enn bare eggehvite og sukker!

  Les mer

 • Noen salatdressinger

  Noen salatdressinger

  Vi gir deg grunnoppskriftene så du kan lykkes - hver gang

  Les mer

 • Om kokkens viktigste redskap

  Om kokkens viktigste redskap

  Dette er viktig når du skal velge kjøkkenutstyr

  Les mer

 • Støpejern på grillen

  Støpejern på grillen

  Støpejern er utformet for å tåle høye temperaturer, og støpejernsprodukter fra Le Creuset kan derfor settes direkte på grillristen.

  Les mer

 • 4 tips til den beste presskannekaffen

  Les mer

 • Farging av marsipan og fondant

  Farging av marsipan og fondant

  Skal du lage en kake utenom det vanlige? Vi gir deg tips om farging av marsipan og fondant.

  Les mer

 • Visste du dette om kaffe?

  Visste du dette om kaffe?

  4 ting du kanskje ikke visste om kaffe

  Les mer

 • Slik lager du deilig presskannekaffe

  Slik lager du deilig presskannekaffe

  Prøv Bodum-metoden steg for steg

  Les mer

 • 6 Knivtips

  6 Knivtips

  Kvalitetskniver skal behandles med omtanke, og vi forteller deg hvordan

  Les mer

 • To hovedregler til bruk og vedlikehold av gryter og panner

  To hovedregler til bruk og vedlikehold av gryter og panner

  Les mer

 • Hvilke gryter og panner brukes til hva?

  Hvilke gryter og panner brukes til hva?

  Blir du forvirret når du skal kjøpe nye gryter eller panner? Vi gir deg en kort oversikt over hvilke gryter/panner du bør bruke til hva

  Les mer

 • Slik lager du posjerte egg

  Slik lager du posjerte egg

  Har du lyst å lage posjerte egg? Vi har triksene!

  Les mer

 • Lag blomkålris ved hjelp av en Spiralizer

  Lag blomkålris ved hjelp av en Spiralizer

  Tips og enkle oppskrifter med Spiralizeren fra OXO

  Les mer

 • 5 tips om vedlikehold av støpejern

  5 tips om vedlikehold av støpejern

  Støpejern er noe av det beste materialet du kan få, og behandler du det riktig kan du ha støpejernet ditt hele livet

  Les mer

 • Slik tar du vare på Wik & Walsøe produktene dine

  Slik tar du vare på Wik & Walsøe produktene dine

  Les mer

 • Slik tar du vare på keramikk fra Kähler

  Slik tar du vare på keramikk fra Kähler

  Les mer

 • 5 hamburgertips fra proffen

  5 hamburgertips fra proffen

  Vi vet hva som skal til for å få den ultimate hamburgeren!

  Les mer

 • Bli en bedre kokk i 10 enkle trinn

  Bli en bedre kokk i 10 enkle trinn

  Vi gir deg triksene!

  Les mer

 • Kunsten å grille ribbe

  Kunsten å grille ribbe

  Her er tipsene for å lykkes uansett hvilken type ribbe du har på grillen

  Les mer

 • Grill grønnsaker som en proff!

  Grill grønnsaker som en proff!

  Vi gir deg tipsene slik at du får det beste resultatet

  Les mer

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.