Kundeservice

Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk
Slik baker du brød uten å grue deg til oppvasken

Slik baker du brød uten å grue deg til oppvasken

Elsker du å fylle hjemmet med duften (og smaken) av nybakt brød, men et gedigent hinder står i veien? Vi vet alle hva det er snakk om: den grufulle oppvasken. Men redningen er nær. Sjekk ut denne geniale bakekompisen.

Jo, oppvasken etter brødbakinga kan være noe herk. Deigen limer seg fast i oppvaskbørste og benkeplate – og ørten forskjellige redskaper må skylles og skrubbes. Og skulle du driste deg til en aldri så liten velfortjent pause etter bakingen? Ja, da kommer du tilbake til størknede deigrester som må nærmest meisles av bakebollen.

Du er ikke alene om å frykte oppvasken. Og det er (dessverre) den tanken som setter en stopper for bakegleden.

Ett redskap – null stress

Men tenk om du bare trengte ett redskap for å få has på brødbakingen. Ett redskap som du både kan måle opp ingredienser, blande deigen og steke brødet i? Ingen elting, ikke noe kliss. Heller ingen deig som klamrer seg til kantene i etterkant. 

Vet du hva? Det finnes. Lékué Breadmaker, heter den. 

Merker du en spirende motivasjon for å bake brød igjen?

bradmaker


Brødbakerassistent kledd i silikon

Bakeassistenten Lékué Breadmaker er en silikonform som frir deg for bitter ettersmak. Du setter forma på kjøkkenvekta, veier opp og heller oppi ingrediensene. Okei, så trenger du en slikkepott for å røre ingrediensene sammen, pluss et litermål for å måle opp vannet, men ingen av disse er å frykte i oppvaskkummen. 

Du hever deigen i forma, for så å steke – ja, i samme forma.

Det delvis lukka designet gjør at dampen sirkulerer gjennom mens deigen hever. Dette gjør at den blir skikkelig saftig. I ovnen sørger sideåpningene for at den varme luftsirkulasjonen gir brødet en sprø og gylden skorpe. Du får plass til 3 slike brødformer samtidig i ovnen.

Og når det perfekte resultatet ligger og avkjøler seg på rista, kan du gi silikonforma en kjapp vask med kosten – eller bare slenge den inn i oppvaskmaskina.

Oppskrifter på eltefrie brød

Trenger du tips på brødoppskrifter som er testet, smakt og justert til perfeksjon? Sjekk ut disse 4 oppskriftene på eltefrie brød som passer som hånd i hanske i Lékué Breadmaker:

  • 6-kornsbrød
  • Brioche
  • Raskt og eltefritt brød
  • Rustikt maisbrød

4 tips til enda bedre brød

Vi har noen triks i forklelomma for at brødet skal bli ekstra godt – og de deler vi gladelig med deg:

  1. Legg noen isbiter i bunnen av ovnen. De bidrar til at brødet blir ordentlig saftig.
  2. La deigen heve i romtemperatur til dobbel størrelse for at brødet skal bli luftig.
  3. Avkjøl alltid brødet på rist for at skorpen skal bli sprø.
  4. Bruk naturlige ingredienser. Da får du et smaksrikt og godt brød.Er du klar for å finne tilbake til bakegleden? Sjekk ut Lékué Breadmaker

Tilbake

Velg butikk

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.