Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Bakt potet
Bakt potet

Bakt potet

Publisert torsdag 03.desember 2020


Bakt potet er snaddermat, og det bare er fantasien som setter grenser for hva du kan fylle den med.


Fremgangsmåte


  1. Vask potetene men hold skallet intakt.
  2. Hakk opp vårløk og skinke, riv ost og legg i hver sin skål.
  3. Stek baconbiter til de er gyldne og sprø. Ha i soppen og stek til du har fått ut væsken og det krymper litt. Smak til med salt og pepper.
  4. Ha 2 poteter om gangen i en Kitchen essentials potetbaker og bak i microen 8-10 minutter (avhenger av størrelsen på poteten). Sjekk gjerne underveis. Den skal gi etter når du trykker på den). Har du ikke potetbakeren så setter du potetene i ovnen (innpakket i aluminiumsfolie) på 200 grader i 1-1 1/2 time.
  5. Når de er ferdige snitter du potetene på midten og klemmer sammen, da vil den åpne seg.
  6. Fyll i ønsket fyll i poteten og topp med rømme, hjemmelaget hvitløkssmør eller begge deler!

Ingredienser


  • 4 bakepoteter
  • 200 g champingong
  • 2 vårløk
  • 200 g skinke
  • 150 g bacon i terninger
  • 100 g revet ost
  • Rømme


Hvitløkssmør:

  • 150 g romtemperert meierismør
  • 2 fedd hvitløk
  • En neve fersk persille

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?