Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Brownies
Brownies

Brownies

Publisert tirsdag 27.februar 2018


Den optimale, seige, mørke sjokoladekaken!


Fremgangsmåte


Bland alt det tørre i en bakebolle. Tilsett egg og smeltet smør og bland godt. Fordel røren i en 24-26 cm smurt springform. Stek kaken midt i ovnen på 15-175 grader i ca 30 min, sjekk mot slutten av steketiden. Kaken skal være litt våt og seig men ikke rå.

 

Dryss på melis og servèr gjerne med is og friske bær

 

 

Ingredienser

4


  • 3 dl sukker
  • 4 ss kakaopulver
  • 1 1/2 dl hvetemel
  • 1 ts vaniljesukker
  • 1 ts salt
  • 150 g smeltet, avkjølt smør
  • 2 egg

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?