Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Forloren hare

Publisert tirsdag 17.mai 2016


Forloren hare med stuede erter og gulrøtter


Fremgangsmåte


Bland kjøttdeigene med 2 ss hvetemel til en glatt masse. Tilsett sa° egg, melk, salt og pepper og bland alt godt sammen. Prøvestek gjerne en minikjøttkake for a° se om den er godt nok krydret, juster eventuelt med salt og pepper.

 

Form kjøttdeigblandingen til en stor, lang loff, og kle den med baconskivene. Ha den i en ildfast form. Ha 2 dl vann, løken delt i ba°ter og hvitløken delt i 4 i formen, og sett den i ovnen pa° 180 grader i ca. 30–40 minutter.

 

Ta kjøttet ut av ovnen og la det hvile i 10–15 minutter før du begynner a° skjære i det.

 

Server med stuede erter og gulrøt- ter (se side 130), stekesjy og kokte poteter. 

Ingredienser

4


  • 500g kjøttdeig
  • 500g kjøttdeig av svin
  • 150g bacon i skiver
 
  • 2 stk hvitløk
  • 1 løk
 
  • 2 dl helmelk
  • 2 stk egg

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften