Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Forloren hare
Forloren hare

Forloren hare

Publisert tirsdag 17.mai 2016


Forloren hare med stuede erter og gulrøtter


Fremgangsmåte


Bland kjøttdeigene med 2 ss hvetemel til en glatt masse. Tilsett sa° egg, melk, salt og pepper og bland alt godt sammen. Prøvestek gjerne en minikjøttkake for a° se om den er godt nok krydret, juster eventuelt med salt og pepper.

 

Form kjøttdeigblandingen til en stor, lang loff, og kle den med baconskivene. Ha den i en ildfast form. Ha 2 dl vann, løken delt i ba°ter og hvitløken delt i 4 i formen, og sett den i ovnen pa° 180 grader i ca. 30–40 minutter.

 

Ta kjøttet ut av ovnen og la det hvile i 10–15 minutter før du begynner a° skjære i det.

 

Server med stuede erter og gulrøt- ter (se side 130), stekesjy og kokte poteter. 

Ingredienser

4


  • 500g kjøttdeig
  • 500g kjøttdeig av svin
  • 150g bacon i skiver
 
  • 2 stk hvitløk
  • 1 løk
 
  • 2 dl helmelk
  • 2 stk egg

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?