Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Franske makroner
Franske makroner

Franske makroner

Publisert mandag 11.mai 2020


Lag deilige makroner – du trenger bare egg, melis og mandler!


Fremgangsmåte


  1. Forvarm stekeovnen til 140 °C.
  2. Mal de skåldede mandlene så fint som mulig i en mandelkvern. Sikt det sammen med melis i en bolle.
  3. Stivpisk eggehvitene.
  4. Rør sammen den stivpiske eggehviten med mandel- og melisblandingen ved hjelp av en slikkepott. Røren skal være litt rennende. Tilsett kakaopulver eller konditorfarge om ønskelig. Farge bør velges etter hvilken type smak på fyllet du ønsker.
  5. Fordel røren til makroner etter ønsket størrelse på et stekebrett med bakepapir. Du kan også bruke makronmatte i silikon. La det være 3 cm avstand mellom dem.
  6. La makronene ligge i romtemperatur i 15 minutter.
  7. De små makronene skal steke i 10-12 minutter, de store i 18-20 minutter. Sett et stekebrett under stekebrettet med makronene for å unngå at de blir brent. Ovnsdøren skal stå på gløtt, en tresleiv fungerer fint som sperre.
  8. La makronene hvile på en rist etter steking.
  9. Fyll med smørkrem med ønsket smak og farge.
  10. For at makronene skal utvikle mest mulig smak, kan de legges i kjøleskap i 2 dager før servering.

 

Oppskriften har vi fått fra Cacas.

Ingredienser


  • 240 g melis
  • 140 g finmalte skåldede mandler
  • 3 eggehviter

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?