Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Glutenfrie vårruller
Glutenfrie vårruller

Glutenfrie vårruller

Publisert onsdag 12.februar 2020


Disse deilige vårrullene må du prøve!


Fremgangsmåte


Stek kjøttdeigen og legg nudlene i bløt. Riv gulrøtter grovt, riv hvitløk og ingefær fint og finhakk vårløk og paprika. Bland grønnsakene og nudlene (når de er myke) i kjøttdeigen og tilsett resten. La væsken koke inn og la det putre litt

Legg et rent kjøkkenhåndkle på benken og Finn frem en stor bolle og fyll med lunkent vann. Dypp et rispapir oppi og hold i 10 sekunder. Legg det på kjøkkenpapir og legg i fyll litt nedenfor midten. Brett rispapiret over og inn på hver av sidene og rull sammen. Legg på et stekebrett

Stekes på 200 grader varmluft i 15-20 minutter. Eventuelt vend på de når halve tiden har gått. Spises med en gang mens de er sprø, med chilisaus, fersk mango, agurk og avokado.

 

Oppskriften har vi fått fra Line Trondrud Kjeserud

Ingredienser


  • Rispapir
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 2 gulrøtter
  • 2 stilker vårrløk
  • 100 g tørre vermenchelli nudler
  • 2 hvitløksfedd
  • 2 ss finhakket bladpersille eller koriander
  • 1 tommelstor ingefær
  • 3 ss tamari (glutenfri soyasaus) eller coconut amio
  • 1/4 buljong terning blandet i 3ss vann
  • 1/4 rød paprika

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?