Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Glutenfritt bananbrød

Saftig og sukkerfritt!


Ingredienser

  • 3 egg
  • 4 ss akasie honning
  • 60 g smør
  • 3-4 overmodne bananer (3 om de er store, 4 om de er små)
  • 2 ts cemo vaniljesukker
  • 1 ts bakepulver
  • 1/2 ts kanel
  • 2 dl mandelmel
  • 2 dl lys glutenfri bakemiks (kan byttes mot siktet hvetemel om det ikke må være glutenfritt)
  • 2 ss kakao

Fremgangsmåte

Bland egg med banan og honning, ha i vaniljesukker, kanel, bakepulver, smeltet smør og mel og bland sammen til en røre. Ta av 1/4 av røren og bland inn kakaoen i denne.

Held den lyse røren i en brødform med bakepapir og ha over røren med kakao. Rør lett så den marmoreres

Stekes på 175 grader i 50 min. Ta ut av formen og avkjøl på rist. Oppbevar i kjøleskap i opptil 5 dager.

 

Oppskrift og bilder har vi fått fra Line Trondrud Kjeserud.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.