Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Glutenfritt bananbrød
Glutenfritt bananbrød

Glutenfritt bananbrød

Publisert mandag 08.juli 2019


Saftig og sukkerfritt!


Fremgangsmåte


Bland egg med banan og honning, ha i vaniljesukker, kanel, bakepulver, smeltet smør og mel og bland sammen til en røre. Ta av 1/4 av røren og bland inn kakaoen i denne.

Held den lyse røren i en brødform med bakepapir og ha over røren med kakao. Rør lett så den marmoreres

Stekes på 175 grader i 50 min. Ta ut av formen og avkjøl på rist. Oppbevar i kjøleskap i opptil 5 dager.

 

 

Oppskrift og bilder har vi fått fra Line Trondrud Kjeserud.

Ingredienser


  • 3 egg
  • 4ss akasie honning
  • 60g smør
  • 3-4 overmodne bananer (3 om de er store, 4 om de er små)
  • 2ts cemo vaniljesukker
  • 1/2ts kanel
  • 2 dl mandelmel
  • 2dl lys glutenfri bakemiks (kan byttes mot siktet hvetemel om det ikke må være glutenfritt)
  • 2ss kakao

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?