Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Gnocchi med basilikumsaus

Publisert torsdag 12.mai 2016


Gnocchi med basilikumsaus, blomkål, hvitløk og pinjekjerner


Fremgangsmåte


Ha matolje i stekepannen. Kutt av stilken på blomkålen for bruk i salaten. Grovhakk resten
av blomkålhodet. Ha blomkålen i den varme pannen sammen med oljen. Stek så den blir
brunet godt, skru ned varmen og ha i smør og pinjekjerner. Fres litt videre.


Fyll arbeidsbollen med basilikum, hvitløk, revet parmesan, rødvinseddik, honning, dijonsennep
og oljen. Kjør til grov saus med stavmikser.


Ha gnocchi i det kokende vannet i kjelen og kok til de flyter opp. Hell deretter gnocchiene
over i et dørslag. Bland dem så med den stekte blomkålen og la de surre litt videre i
pannen.


Sett et rivjern på en fjøl og riv skrelt gulrot og blomkålstilk
rett på fjøla. Kutt en tomat i båter, en avokado i skiver, legg på fjøla og dryss over
ruccula. Bland sammen litt og ha på olivenolje, balsamico-sirup, salt og pepper.

 

Bland basilikumsausen sammen med gnocchi og blomkål. Server rett fra pannen
med litt revet parmesan over. Sett fjøla med grønnsaker rett på bordet.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 400 g gnocchi 

Basilikumsaus:

  • 1 potte basilikum
  • 2 fedd hvitløk
  • 50 g parmesan
  • 1 ss rødvinseddik
  • 1 ts honning
  • 1 ss dijonsennep
  • ½ dl matolje
 
  • 1 blomkål
  • 50 g pinjekjerner
  • litt matolje
  • 50 g smør


Salat rett på fjøla:

  • 1 bifftomat
  • stilk fra en blomkål
  • 2 gulrøtter
  • 1 avokado
  • 1 pakke ruccula
  • søt balsamico-sirup (ferdig eller lag selv,
  • oppskrift s. 179)
  • olivenolje
 
  • parmesan til topping

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • middels stor gryte – ha i vann og salt, sett på full guffe
  • stor stekepanne – sett på middels høy varme
  • stavmikser
  • liten høy arbeidsbolle
  • dørslag/sil
  • rivjern
  • fjøl

Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften