Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Gratinert kyllingform

Publisert tirsdag 17.mai 2016


Gratinert kyllingform med squash og paprika


Fremgangsmåte


Lag gratineringen først: Bland finkuttet hvit- løk med cre`me frai^che og ost og sett til side.

 

Kutt kyllingen i store biter, baconet i sma° terninger. Grovkutt grønnsakene. Stek alt i etapper i solsikkeolje i en skikkelig varm panne for a° fa° en godt brunet overflate.

 

Bland alle de stekte ingrediensene i en bolle og smak til med salt, pepper og litt sitron. Hell alt i en smurt form.

 

Hell gratineringen over og sett formen i ov- nen pa° 200 grader i ca. 15 minutter til den har fa°tt en gyllen overflate.

 

Server gjerne med ris, couscous eller stekte poteter og en frisk salat.

 

Tips:

Har du et par desiliter kyllingkraft i formen før den ga°r i ovnen, fa°r retten en krafti- gere kyllingsmak. 

Ingredienser

4


  • 600g kyllingbryst
  • 150g bacon
 
  • 1,5 dl crème fraîche vellagret
  • 80g sveitserost
 
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ss sitronsaft
 
  • 2 stk løk
  • 200g skogsopp
  • 1/2 stk grønn squash
  • 1 stk rød paprika

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften