Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
500,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Grillet røye med sommersalat

Publisert tirsdag 17.mai 2016



Fremgangsmåte


 
Høvle løvtynne skiver av søtpotet, pastinakk og løk rett på et stekebrett med en mandolin eller food processor med skivedeler. Krydre med salt og pepper og dynk over litt olje. Bland godt sammen og bak i ovnen på 250°C i ca. 12 minutter.

Ta ut gjellene og innmaten av fisken, og skyll godt. Gni inn fisken og innsiden av buken med olivenolje, salt og pepper. Legg på grillen med en sitron delt i to – til de får god farge på begge sider. Trekk så fisken og sitronen til side på lav varme og la dette trekke.

Skrell og kutt stangselleri i terninger. Legg rett på fjøla med revet agurk, tynne skiver av reddik og epler. Krydre salaten med maldon- salt og nykvernet pepper.

Ta søtpotet, løk og pastinakk ut av ovnen. Klem den ene grillede sitronen over, bland og ha på et lite fat.
 
- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus - 

Ved servering klemmes den andre grillede sitronen over salaten sammen med litt oliven- olje. Server. 
 

Ingredienser

4


  • 4 røyer (ev. makrell, ørret el. laks)
  • 2 sitron 
  • olivenolje 
  • 1 stangselleri
  • 1 agurk
  • 2 grønne epler
  • 1 pose reddik
  • 2 store søtpoteter
  • 1 pastinakk
  • 2 løk

 

Forberedelser


Finn frem:

  • ingredienser
  • grill eller grillpanne – sett på høy varme
  • stekeovn – sett på 250°C
  • stekebrett
  • mandolin/food processor m. skivedeler
  • fjøl
  • lite fat 

 


Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Klubbpris
    Global, GS-5 grønnsakskniv 14cm

    Global, GS-5 grønnsakskniv 14cm

    Kampanjeslutt: 16.12.2018

    VEIL. PRIS 869,-

    Kr 434,-

    Kjøp
  • Pillivuyt, kvadratfat nr.2 - 17x17cm

    Pillivuyt, kvadratfat nr.2 - 17x17cm

    Kr 319,-

    Kjøp