Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Hjemmelaget is
Hjemmelaget is

Hjemmelaget is

Publisert fredag 10.mai 2019


Is er alltid godt!


Fremgangsmåte


Pisk eggeplommer og melis sammen i ca. 3 minutter, til en råhvit krem. Hell fløten i en annen skål og pisk den til krem. Rør Nutella i eggekremen og vend kremen inn i blandingen.

Hell blandingen i en fryseegnet form og legg lokk på. Frys isen i 10-12 timer eller natten over.

Ta isen ut av fryseren 5 minutter før servering. Bruk en god isskje til å forme store, runde kuler til isvafler eller porsjoner. Server evt. med krem eller ristede nøtter.

 

Oppskriften har vi fått fra Brix Design v/Julie Hey.

Ingredienser

6-8


  • 5 eggeplommer
  • 50 g melis
  • ½ l kremfløte
  • 125 g Nutella
  • evt. ristede nøtter

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?