Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Hjemmelaget is

Is er alltid godt!


Ingredienser

  • 5 eggeplommer
  • 50 g melis
  • ½ l kremfløte
  • 125 g Nutella
  • evt. ristede nøtter

Fremgangsmåte

Pisk eggeplommer og melis sammen i ca. 3 minutter, til en råhvit krem. Hell fløten i en annen skål og pisk den til krem. Rør Nutella i eggekremen og vend kremen inn i blandingen.

Hell blandingen i en fryseegnet form og legg lokk på. Frys isen i 10-12 timer eller natten over.

Ta isen ut av fryseren 5 minutter før servering. Bruk en god isskje til å forme store, runde kuler til isvafler eller porsjoner. Server evt. med krem eller ristede nøtter.

 

Oppskriften har vi fått fra Brix Design v/Julie Hey.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.