Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Karamell-iskaffe
Karamell-iskaffe

Karamell-iskaffe

Publisert søndag 28.juni 2020


Iskaffe med karamellsirup – smaker fortreffelig!


Fremgangsmåte


Brygg espresso og frys ned i isterninger over natten. Ta 3 isterninger i et glass og fyll opp med 3 dl kald mandelmelk. Tips! Den blir ekstra kremet og fyldig om du bruker en melkeskummer og skummer opp på et kaldt program. Ha oppi 1 ss Cemo karamellsirup.

 

Oppskrift og bilder har vi fått fra Line Trondrud Kjeserud.

Ingredienser


  • 3 frosne isbiter av espresso kaffe
  • 3 dl mandelmelk
  • 1 ss cemo karamellsirup

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?