Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Kjøttboller i sterk djevelsaus

Kjøttboller i sterk saus med bla. ost, chili, tomat og paprika.


Ingredienser

  • ½ kg kjøtt- el. karbonadedeig
  • ½ løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ts salt
  • 1 ss dijonsennep
  • 1 ss soyasaus
  • 150 g ost
  • (port salut, cheddar, Jarlsberg el. Norvegia)
  • 400 g tagliatelle
 
Djevelsaus:
  • 1 paprika
  • 1 løk
  • 2 røde chili
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 ts spisskummen
  • 1 ts malt koriander
  • 1 ss sukker
  • 2 bokser (ca. 6 ½ dl) knuste hermetiske
  • tomater
  • 1 ss soyasaus
  • 2 ss olivenolje
ev. parmesan og basilikum til slutt

Forberedelser

Finn frem:
  • ingredienser
  • vid gryte
  • stekepanne – ha i olje og sett på middels høy varme
  • arbeidsbolle
  • middels stor gryte – fyll med vann og sett på høy varme
  • serveringsbolle
  • fat

Fremgangsmåte

Kutt løk og paprika i terninger. Finkutt chili (én uten frø) og hvitløk. Fres dette kjapt i den vide gryten med litt matolje, spisskummen og koriander. Tilsett sukker og bokstomater. La alt småkoke til sausen er redusert til det halve. Ha i soyasausen og smak til med salt og pepper.
 
Ha pastaen i det kokende vannet i den middels store gryten – og kok til den er mør. Hell av vannet.
 
Bland kjøttdeigen godt sammen med finhakket løk og hvitløk, salt, dijonsennep og soyasaus til en farse. Skjær osten i ½ cm store terninger og vend inn i farsen. Klem ut til kjøttboller (se teknikk s. 36) som legges rett i den varme stekepannen med varm olje. Bruk sterk varme og stek bollene gylne på begge
sider. Skru ned varmen litt og la dem steke igjennom.
 
Hell vannet av pastaen, legg den i en serveringsbolle og vend inn litt olivenolje og pepper. Dryss over parmesan, litt olivenolje, kvernet pepper og eventuelt litt basilikum over pastaen. Ha kjøttboller og saus på et fat. Server.
 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.