Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Lettvint og uimotståelig iskaffe

Lettvint og uimotståelig iskaffe

Publisert tirsdag 11.juni 2019


Ta snarveien til en forfriskende, iskald kaffe.


Fremgangsmåte


Å trylle frem en kopp med iskaffe med den perfekte smaken er lettere enn du tror.

Trikset er å brygge med Cold Brew-metoden, hvor selve bryggingen i kjøleskapet tar 12-24 timer. Etter det tar det bare et par minutter å gjøre kaffen klar, og dagen etter kan du nyte en herlig kopp med iskaffe.

Fordelen med Cold Brew er at sødmen i kaffen kommer tydeligere frem og bitterstoffene forsvinner. Det fungerer motsatt dersom du tar varm kaffe og kjøler ned denne.

TIPS! For å få det beste resultatet bør du bruke en iskaffe-brygger og ikke en vanlig presskanne. Filtreringen blir bedre og smaken likeså.

 

  • Fyll på grovmalt kaffe i iskaffe-bryggeren. Bruk dobbel mengde kaffe i forhold til hva du bruker til vanlig kaffe.
  • Tilsett kaldt vann og rør rundt med en skje.
  • Sett på silikonlokket og la kaffen trekke i kjøleskapet i 12-24 timer.
  • Ta kannen ut av kjøleskapet og skift til lokket med stempel.
  • Trykk stempelet langsomt ned.
  • Server kaffen i glass med isbiter og nyt!

 

Oppskriften har vi fått fra Bodum.

Ingredienser


  • Grovmalt kaffe
  • Vann
  • Isbiter

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?