Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Marengsspøkelser
Marengsspøkelser

Marengsspøkelser

Publisert søndag 27.oktober 2019


Perfekt til Halloween-festen!


Fremgangsmåte


Skill 2 egg, plomme fra hviten. Vei opp hviten og gang dette med 1,5, dette er mengden sukker du skal ha i forhold til eggehviten. Kjør i en kjøkkenmaskin helt til marengsen er stiv og du kjenner mellom tommel og pekefinger at det ikke er noe granulater igjen i marengsen. Ha oppi en sprøytepose med tip 2A og klem ut på et bakebrett. Stek på 70 grader varmluft med ovnsdøren vekselsvis oppe i 6 timer tørk på benken over natten

 

Bruk svart svart fargepenn eller svart icingfarge og tegn/mal på med pensel forskjellige ansikter. Oppbevar i kakeboks i romtemperatur.

 

Oppskriften har vi fått fra Line Trondrud Kjeserud.

Ingredienser


  • 2 egg
  • sukker
  • Sort fargepenn eller icingfarge

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?