Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Ovnsbakt ishavsrøye
Ovnsbakt ishavsrøye

Ovnsbakt ishavsrøye

Publisert torsdag 12.mai 2016


Ovnsbakt ishavsrøye i rømmesaus


Fremgangsmåte


Skrell og kutt grønnsakene, krydre med salt og pepper og legg i en ildfast form. 

Sett i ovnen i 10 minutter på 200 grader, ta så ut formen.

 


Del fisken i fire like stykker og krydre med salt og pepper. Skinnet kan godt beholdes på, 

det drar du enkelt av etter baking. Legg fiskestykkene oppå grønnsakene i formen.

 


Visp sammen fløte og rømme og hell over.

 


Sett formen i ovnen igjen på 200 grader og bak til fisken er ferdig, det tar ca. 10 minutter. 

Fisken er ferdig når den flaker seg når du trykker på den. Ta eventuelt av skinnet nå.

 

 

Press litt sitron og dryss grovhakket gressløk og persille over ved servering. Server med flatbrød, kokte poteter og kanskje en god salat.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 800g ishavsrøye filet
  • 2 stk løk
  • 200g sellerirot
  • 200g eple
  • 200g stangselleri
  • 2 dl rømme
  • 2 dl fløte
  • 2 ss grovhakket persille
  • 2 ss grovhakket gressløk
  • 1/2 presset sitron

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?