Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Rødbetburgere

Publisert torsdag 12.oktober 2017



Fremgangsmåte


1. Fjern skallet fra rødløken og skrell rødbetene. Riv rødbetene grovt i en foodprosessor eller med et rivjern.

 

2. Legg alle ingrediensene i foodprosessoren, og kjør den til en jevn farse*. La farsen hvile i 30 min.

 

3. Form farsen til burgere, og stek dem i en varm panne med litt olje i ca. 4-5 min. på hver side.

 

4. Server rødbetburgerne som et kjøttfritt alternativ i en burger eller som en grillet biff.

 

* Hvis du synes farsen er for løs kan du tilsette litt ekstra havregryn, men husk at farsen blir fastere når den har hvilt litt fordi havregrynene trekker til seg en del av væsken.

 


 -Oppskriften har vi fått fra OBH Nordica-

Ingredienser

4


  •   ½ rødløk  
  •   2 store rødbeter
  •   1 egg
  •   2 dl havregryn
  •   100 g fetaost
  •   1 fedd hvitløk
  •   ½ bunt basilikum
  •   1 knivsodd knust spisskummen
  •   Salt og sort pepper

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Mac, skrellekniv m/ luftlommer TH-50

    Mac, skrellekniv m/ luftlommer TH-50

    Kr 649,-

    Kjøp
  • Microplane, gourmet rivjern grov

    Microplane, gourmet rivjern grov

    Kr 329,-

    Kjøp
  • Nettsortiment
    OBH, compact fresh foodprocessor

    OBH, compact fresh foodprocessor

    Kr 899,-

    Kjøp
  • Tefal, expertise stekepanne 28cm

    Tefal, expertise stekepanne 28cm

    Kr 549,-

    Kjøp