Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.
Fraktkostnad på {{freightCost}},- tilkommer ordren.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Sum varer: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Rødbetburgere


Ingredienser

  •   ½ rødløk  
  •   2 store rødbeter
  •   1 egg
  •   2 dl havregryn
  •   100 g fetaost
  •   1 fedd hvitløk
  •   ½ bunt basilikum
  •   1 knivsodd knust spisskummen
  •   Salt og sort pepper

Fremgangsmåte

1. Fjern skallet fra rødløken og skrell rødbetene. Riv rødbetene grovt i en foodprosessor eller med et rivjern.

 

2. Legg alle ingrediensene i foodprosessoren, og kjør den til en jevn farse*. La farsen hvile i 30 min.

 

3. Form farsen til burgere, og stek dem i en varm panne med litt olje i ca. 4-5 min. på hver side.

 

4. Server rødbetburgerne som et kjøttfritt alternativ i en burger eller som en grillet biff.

 

* Hvis du synes farsen er for løs kan du tilsette litt ekstra havregryn, men husk at farsen blir fastere når den har hvilt litt fordi havregrynene trekker til seg en del av væsken.

 


 -Oppskriften har vi fått fra OBH Nordica-

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.