Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Salmapizza

Publisert torsdag 12.mai 2016


Pizza med Salma laks, rødløk og avokado


Fremgangsmåte


Pizzadeig:

Bland vann som holder ca 25 °C med salt, sukker og olivenolje. Rør inn melet med en sleiv og bruk hendene til å kna deigen i 5 minutter til alt melet er godt knadd inn. Deigen skal ikke være for tørr, men heller ikke klissete. Rull ut i 4 porsjonsstykker og la dem stå på et stekebrett på benken til tørk i 1 time. Kjevle pizzadeigene til de er ca 3–4 mm tynne, og legg dem på bakepapir.

 

Tomatsaus:

Kjør ferdig hakkede tomater fra boks med sukker, salt, olivenolje og tørkede urter i en blender. Forvarm ovnen til maks temperatur, gjerne 300 °C. Legg et jevnt lag tomatsaus
på pizzadeigen, strø ost over pizzaene og legg noen klatter Crème Fraîche her og der. 

Legg på pinjekjerner, tynne skiver rødløk og ½-parten av parmesanen på toppen. 

Stek pizzaene på en steinplate i 4–5 minutter til osten har smeltet og kanten er gyllen. Det går eventuelt an å bruke et stekebrett som har stått i ovnen og er glovarmt. 

  

Kutt Salma laksen i tynne skiver, og mariner med salt, pepper, olivenolje og sitron. Skrell 

avokadoen og kutt i mindre biter. 

 

Ta pizzaen ut av ovnen og legg på tynne skiver Salma, avokado, ruccula og revet parmesan. 

Server og lag en ny pizza.

 

- Oppskrift og bilder har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


Ingredienser

  • 300 g TINE Pizzaost
  • ½ beger TINE Crème Fraîche
  • 40 g pinjekjerner
  • 1 rødløk
  • 1 pk ruccula
  • 1 avokado
  • 100 g parmesan revet
  • 250 g Salma laks
  • 1 stk sitron
  • 2 ss olivenolje

Deig

  • 400 g hvetemel
  • 240 g vann
  • 1 ts salt
  • 1 ts sukker
  • 3 g tørrgjær
  • 3 ss olivenolje
  • Evt. ferdig NÅ Italiensk Pizzabunn

Saus

  • 1 boks hakkede tomater (400 g)
  • 1 ts salt
  • 1 ts sukker
  • 3 ss olivenolje
  • 1 ss tørkede urter (basilikum, oregano eller timian)

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften