Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Smørkranser
Smørkranser

Smørkranser

Publisert tirsdag 04.desember 2018


En av de tradisjonelle syv sortene


Fremgangsmåte


Pisk egg og sukker i 15 min, til tykk og luftig eggedosis. Rør i hornsalt og vaniljesukker. Smuldre romtemperert smør i hvetemelet. Kna dette så inn i eggedosisen slik at du får en jevn deig. 

 

Legg deigen oppi en sprøytepose med stjernetip og lag en lang remse. Kutt lengdene i mindre stykker på ca 8 cm, som formes til kranser på bakepapirdekkede stekeplater. Stekes midt i ovnen ved 180°C i ca 10 min. Avkjøles på rist.

 

Oppbevares i tett beholder.

Ingredienser

6


  • 2 egg
  • 250 g sukker
  • 1 ts hornsalt
  • 1 ts vaniljesukker
  • 500 g hvetemel
  • 250 g mykt smør

 

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?