Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Sprø og tynne krumkaker
Sprø og tynne krumkaker

Sprø og tynne krumkaker

Publisert tirsdag 29.september 2020


Krumkaker er en av de største favorittene blant våre julekaker og de syv slag, og det er også en populær kake til kaffen året rundt.


Fremgangsmåte


  1. Pisk egg og sukker til eggedosis.
  2. Smelt smøret og avkjøl det litt.
  3. Bland smøret i eggedosisen.
  4. Sikt i hvetemel og potetmel og bland smøret i eggedosisen vekselsvis.
  5. Rør inn vann.
  6. La røren stå og svelle i kjøleskapet i minimum 20 minutter.


Steking i krumkakejern

  1. Varm opp jernet.
  2. Stek krumkakene tynne og gylne i Østerdal krumkakejern.
  3. Krumkakene trenger kun et par sekunders steketid.
  4. Rull kakene straks til kremmerhus ved hjelp av egen krumkakepinne.
  5. Avkjøl kakene på rist til de er helt kalde.


Tips – Hvis røren tykner underveis, tilsett litt mer vann.

 

Oppskrift og bilder har vi fått fra Wilfa.

Ingredienser


  • 4 egg
  • 250 g sukker
  • 250 g smør
  • 250 g hvetemel
  • 250 g potetmel ca
  • 2 dl vann

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?