Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Sprø tacoskjell

Publisert torsdag 12.mai 2016


Sprø tacoskjell med kylling chilimania og koriander


Fremgangsmåte


Bak små tortillalefser eller stikk ut fra ferdige lefser og stek dem i en varm, tørr panne. Legg
dem så bøyd over rist over natten og bak dem deretter i ovnen på 180 °C i ca. 15 min til de
er sprø og gylne i kantene. Du kan også fritere dem, for så å legge over noe som gir bøy,

f.eks. et tynn kjevle.

 

 

Stek kyllingkjøttdeigen i en panne med litt matolje. Tilsett chilimania glaze og smak til
med salt og pepper.

 

 

Legg chilimania-kjøttdeig i bunnen av skjellene og topp det hele med koriander- og
løksalsa samt en rømmeklatt.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 12 mais- eller hvetetortillas
  • 500g kyllingkjøttdeig
  • 1  1/2 dl chilimania glaze el. lignende
  • 1 porsjon koriander- og løksalsa
  • 1 dl rømme naturell

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften