Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Sprø tacoskjell
Sprø tacoskjell

Sprø tacoskjell

Publisert torsdag 12.mai 2016


Sprø tacoskjell med kylling chilimania og koriander


Fremgangsmåte


Bak små tortillalefser eller stikk ut fra ferdige lefser og stek dem i en varm, tørr panne. Legg
dem så bøyd over rist over natten og bak dem deretter i ovnen på 180 °C i ca. 15 min til de
er sprø og gylne i kantene. Du kan også fritere dem, for så å legge over noe som gir bøy,

f.eks. et tynn kjevle.

 

 

Stek kyllingkjøttdeigen i en panne med litt matolje. Tilsett chilimania glaze og smak til
med salt og pepper.

 

 

Legg chilimania-kjøttdeig i bunnen av skjellene og topp det hele med koriander- og
løksalsa samt en rømmeklatt.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 12 mais- eller hvetetortillas
  • 500g kyllingkjøttdeig
  • 1  1/2 dl chilimania glaze el. lignende
  • 1 porsjon koriander- og løksalsa
  • 1 dl rømme naturell

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?