Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Stekt ris med kylling og grønnsaker
Stekt ris med kylling og grønnsaker

Stekt ris med kylling og grønnsaker

Publisert mandag 16.november 2020


En glimrende middagsrett dersom du har rester av grønnsaker eller ris i kjøleskapet.


Fremgangsmåte


  1. Kok risen etter anvisning og kjøl ned. Psst! Om du har kalde ris-rester fra i går er det perfekt å bruke her.
  2. Finhakk løk og hvitløk og stek blank i en wok. Stek deretter kyllingen sammen med 3 ts Cemo kyllingkrydder.
  3. Ha i risen og grønnsakene og stek slik at all væsken forsvinner.
  4. Spe i ett egg om gangen til det blander seg godt og stek til eggene blir gjennomstekt.

 
Server med masse fersk, finhakket persille. God middag!

 

Oppskrift og bilder har vi fått fra Line Trondrus Kjeserud.

Ingredienser


  • 3 dl ukokt ris (bruk rester av ris om du har)
  • 2,5 dl grønnsaker (miks av mais, grønne erter og gulrot eller rester du har i kjøleskapet)
  • 1 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 400 g kylling strimlet lårfillet
  • 3 egg
  • Cemo kyllingkrydder

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?