Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo

Kategorier

Merker

Artikler

Din handlekurv
Hjemlevering
Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
Logg inn eller bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
Bli gratis klubbmedlem for å få din rabatt.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt.
Fri frakt på denne forsendelsen.

Du sparer {{totalDiscount}} totalt

 

Totalsum: {{cartItemsSum}}

Fortsett å handle Gå til kassen
Handlekurven din er tom!
Begynn å handle

Stekt ris med kylling og grønnsaker

En glimrende middagsrett dersom du har rester av grønnsaker eller ris i kjøleskapet.


Ingredienser

  • 3 dl ukokt ris (bruk rester av ris om du har)
  • 2,5 dl grønnsaker (miks av mais, grønne erter og gulrot eller rester du har i kjøleskapet)
  • 1 løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 400 g kylling strimlet lårfillet
  • 3 egg
  • Cemo kyllingkrydder

Fremgangsmåte

  1. Kok risen etter anvisning og kjøl ned. Psst! Om du har kalde ris-rester fra i går er det perfekt å bruke her.
  2. Finhakk løk og hvitløk og stek blank i en wok. Stek deretter kyllingen sammen med 3 ts Cemo kyllingkrydder.
  3. Ha i risen og grønnsakene og stek slik at all væsken forsvinner.
  4. Spe i ett egg om gangen til det blander seg godt og stek til eggene blir gjennomstekt.

 
Server med masse fersk, finhakket persille. God middag!

 

Oppskrift og bilder har vi fått fra Line Trondrus Kjeserud.

Kanskje trenger du noe av dette for å sette i gang?

Til toppen
Velg butikk

Klikk & Hent-ordren kan hentes 1 time etter bestilling i butikkens åpningstider.
Du får en SMS når bestillingen er klar for henting.

Finn nærmeste butikk

Beklager, geolokasjon ikke tilgjengelig.

Klikk & Hent-ordre kan bare bestilles til én butikk - hvis du ønsker å bytte butikk må du tømme handlekurv og starte på nytt.