Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Tostadas med ceviche av torsk
Tostadas med ceviche av torsk

Tostadas med ceviche av torsk

Publisert torsdag 12.mai 2016


Tostadas med ceviche av torsk, gul salsa og guacamolekrem


Fremgangsmåte


Bak små tortillalefser eller stikk ut fra ferdige lefser og stek dem sprø – i godt med varm olje
i en panne. Legg deretter over på papir for at de skal renne av seg litt olje.

 

Kutt torskefileten i 1 cm-tykke biter og bland med lime, olivenolje, finhakket chili, hvitløk
og ingefær. La marinere i minimum 5 min før bruk.

 

Legg godt med gul salsa i bunnen av de sprø lefsene, litt av fisken oppå og topp
med guacamole og en skive mango.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 8 mais- eller hvetetortillas
  • 2 dl matolje
  • 250 g torsk
  • 1 ½ lime (juice)
  • 2 ss olivenolje
  • ½ finhakket rød chili uten frø
  • 1 fedd hvitløk finhakket
  • ½ ss finhakket fersk ingefær
  • ½ porsjon gul salsa
  • ½ porsjon guacamolekrem
  • ½ mango

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?