Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Tostadas med ceviche av torsk

Publisert torsdag 12.mai 2016


Tostadas med ceviche av torsk, gul salsa og guacamolekrem


Fremgangsmåte


Bak små tortillalefser eller stikk ut fra ferdige lefser og stek dem sprø – i godt med varm olje
i en panne. Legg deretter over på papir for at de skal renne av seg litt olje.

 

Kutt torskefileten i 1 cm-tykke biter og bland med lime, olivenolje, finhakket chili, hvitløk
og ingefær. La marinere i minimum 5 min før bruk.

 

Legg godt med gul salsa i bunnen av de sprø lefsene, litt av fisken oppå og topp
med guacamole og en skive mango.

 

- Oppskriften har vi fått fra The Flying Culinary Circus -

www.fccircus.com

Ingredienser

4


  • 8 mais- eller hvetetortillas
  • 2 dl matolje
  • 250 g torsk
  • 1 ½ lime (juice)
  • 2 ss olivenolje
  • ½ finhakket rød chili uten frø
  • 1 fedd hvitløk finhakket
  • ½ ss finhakket fersk ingefær
  • ½ porsjon gul salsa
  • ½ porsjon guacamolekrem
  • ½ mango

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften