Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Tradisjonell riskrem med rød saus

Publisert fredag 27.oktober 2017


Riskrem er en julefavoritt blant mange og samtidig enkel å lage. En dessert du alltid kan servere med suksess i julen!


Fremgangsmåte


Visp fløte, sukker og vaniljesukker til krem, vend deretter forsiktig inn med grøten så alt blandes – settes kaldt mens du lager sausen.

 

Til den røde sausen gir du først rød saft og vann et oppkok. Rør ut potetmel i kaldt vann og tilsett potetmelblandingen i en tynn stråle i den kokende saften mens du rører rundt (pass på så sausen ikke fosskoker). Kjøl ned sausen. Server riskremen med rød saus, tilsett gjerne noen grovhakkede mandler på toppen.

 

-Oppskrift og bilder har vi fått fra Rosendahl-

Ingredienser


Riskrem:

  • Ca 4 dl kald risgrøt
  • 3 dl kremfløte
  • 1 ss sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • Mandler

 

Rød saus:

  • 3 dl vann
  • 2 dl solbærsaft eller husholdningssaft
  • 1 ss potetmel
  • 2 ss vann

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Dualit, lite håndmikser krom

    Dualit, lite håndmikser krom

    Kr 1 469,-

    Kjøp
  • Rosendahl, grand cru soft skål m/stett

    Rosendahl, grand cru soft skål m/stett

    Kr 249,-

    Kjøp
  • Rosti Mepal, margrethe bolle 2l hvit

    Rosti Mepal, margrethe bolle 2l hvit

    Kr 209,-

    Kjøp
  • Tefal, jamie oliver premium gryte 2,1l

    Tefal, jamie oliver premium gryte 2,1l

    Kampanjeslutt: 03.02.2018

    Veil.pris 749,-

    Kr 449,-

    Kjøp