Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Varm Eplecider

Publisert tirsdag 28.november 2017


Deilig og varmende til kalde dager


Fremgangsmåte


Kok opp eplejuice, solbærsirup, presset appelsin og kanelstenger. La det trekke like under kokepunktet i en time. Jo lenger du lar det trekke, desto mer smak. Kan søtes med litt mer solbærsirup om ønskelig. Sil fra kanelstenger og hell varm eplecider i store krus eller glass. Serveres rykende varm.

 

 

Ingredienser

4


  • 6 dl eplejuice
  • 1/2 dl solbærsirup
  • 2 ss presset appelsinsaft
  • 2 kanelstenger
  • 1 skive appelsin

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Modern House, basis dørslag 25,5cm stål

    Modern House, basis dørslag 25,5cm stål

    Kr 199,-

    Kjøp