Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Varm Eplecider
Varm Eplecider

Varm Eplecider

Publisert tirsdag 28.november 2017


Deilig og varmende til kalde dager


Fremgangsmåte


Kok opp eplejuice, solbærsirup, presset appelsin og kanelstenger. La det trekke like under kokepunktet i en time. Jo lenger du lar det trekke, desto mer smak. Kan søtes med litt mer solbærsirup om ønskelig. Sil fra kanelstenger og hell varm eplecider i store krus eller glass. Serveres rykende varm.

 

 

Ingredienser

4


  • 6 dl eplejuice
  • 1/2 dl solbærsirup
  • 2 ss presset appelsinsaft
  • 2 kanelstenger
  • 1 skive appelsin

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?