Ikke innlogget

0 varer
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
1 000,- igjen til fri frakt.
Gå til kassen



Vin Chaud med stjerneanis

Publisert torsdag 12.oktober 2017


Deilig og varmende fransk gløgg


Fremgangsmåte


1.  Hell rødvinen i en gryte med stjerneanis, kanelstenger og sukker.

 

2.  Skyll appelsinene og skjær dem i skiver. Legg appelsinskivene i gryten, slå på platen og varm vinen oppp til kokepunktet, men uten at det koker. Skru deretter ned varmen.

 

3.  Rør i gryten til sukkeret er oppløst, og smak til.

 

4.  Server i krus

 

-Oppskriften har vi fått fra Le Creuset-

Ingredienser

4-6


  • 1 flaske rødvin
  • 8-10 stjerneanis
  • 6 kanelstænger
  • 75 g sukker
  • 3 økologiske appelsiner

Forberedelser



Her er noen forslag til utstyr du kan trenge til denne oppskriften

  • Le Creuset, jumbokopp cerise

    Le Creuset, jumbokopp cerise

    Kampanjeslutt: 12.05.2018

    Veil.pris 199,-

    Kr 139,-

    Kjøp
  • Le Creuset, rund gryte 4,2l cerise

    Le Creuset, rund gryte 4,2l cerise

    Kr 2 199,-

    Kjøp
  • Modern House, basis sausøse 17cm

    Modern House, basis sausøse 17cm

    Kr 99,-

    Kjøp
  • Modern House, bøk sleiv med hull

    Modern House, bøk sleiv med hull

    Kr 49,-

    Kjøp