Nettbutikken vår benytter cookies (klikk for å lese mer). Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter. Ok, jeg skjønner

Kitchn logo
MENY Logg inn
{{cartItemsQuantity}} vare {{cartItemsQuantity}} varer
{{cartItemsSum}}
q
Beskrivelse
Ant.
Pris
{{item.numberOfItems}}
{{item.price}}
Som klubbmedlem sparer du {{clubMemberSavings}} på denne handelen.
{{remainingToFreeFreight}} igjen til fri frakt. Fri frakt på denne forsendelsen. Klikk & Hent: {{clickCollectStoreName}}
Gå til utsjekk

Vin Chaud med stjerneanis
Vin Chaud med stjerneanis

Vin Chaud med stjerneanis

Publisert torsdag 12.oktober 2017


Deilig og varmende fransk gløgg


Fremgangsmåte


1.  Hell rødvinen i en gryte med stjerneanis, kanelstenger og sukker.

 

2.  Skyll appelsinene og skjær dem i skiver. Legg appelsinskivene i gryten, slå på platen og varm vinen oppp til kokepunktet, men uten at det koker. Skru deretter ned varmen.

 

3.  Rør i gryten til sukkeret er oppløst, og smak til.

 

4.  Server i krus

 

-Oppskriften har vi fått fra Le Creuset-

Ingredienser

4-6


  • 1 flaske rødvin
  • 8-10 stjerneanis
  • 6 kanelstænger
  • 75 g sukker
  • 3 økologiske appelsiner

Forberedelser



Kanskje du trenger noe av dette for å sette i gang?